Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: [Kraków 15-08]Red Bull 3D Race

rutyn
    Guest

Domyślnie

Ostatnio edytowane przez rutyn ; 17-08-2007 o 15:56

Coś już napisał Awatar grimaldi
    Miasto
    Kraków

Domyślnie :-)

ja rowniez bylem szkoda ze posta nie przeczytalem wczesniej o organizacji z mojej strony byl spontan:-) ustawilem sie wzdluz przejazdu F1 zaraz za mostem kolo jubilatu tylko pod slonce bylo ale ogolnie bylo oki co neicho uchwycilem ale podsylam dwie fotki:-)pzodrawiam wszystkich
    "Nie mam żadnych talentów - prócz namiętnej ciekawości." -- A. Einstein (1879 - 1955)

Dopiero zaczyna
    Miasto
    KRK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grimaldi Zobacz posta
    ja rowniez bylem szkoda ze posta nie przeczytalem wczesniej o organizacji z mojej strony byl spontan:-) ustawilem sie wzdluz przejazdu F1 zaraz za mostem kolo jubilatu tylko pod slonce bylo ale ogolnie bylo oki co neicho uchwycilem ale podsylam dwie fotki:-)pzodrawiam wszystkich
    pierwsza fota fajna - rozmycie tla oraz niektorych fragmentow bolidu dodaja dynamiki ujeciu; szkoda ze nie udalo Ci sie podobnie uchwycic pojazdu z przodu
    Ostatnio edytowane przez boss ; 23-08-2007 o 19:47

EOS 350D :: PowerShot G3
    EF-S 10-22mm :: EF-S 17-85mm :: EF 70-200mm f4L :: EF 50mm 1.8 II :: Tamron 19-35mm :: EF-S 18-55mm II
    420EX + StoFen :: Velbon Sherpa 750R
    waflar.deviantart.com

Coś już napisał Awatar grimaldi
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez boss Zobacz posta
    pierwsza fota fajna - rozmycie tla oraz niektorych fragmentow bolidu dodaja dynamiki ujeciu; szkoda ze nie udalo Ci sie podobnie uchwycic pojazdu z przodu
    Dzieki za ocene chcialem go chycic z przodu ale nie za bardzo moglem gdyz wizawi stala BARDZO sympatyczna pani z ochrony ktora chciala byc w kazdym kadrze i byla no wiec panoramowanie z przodu musialo wygladac tak jak wyglada:-D pzodrawiam:wink
    "Nie mam żadnych talentów - prócz namiętnej ciekawości." -- A. Einstein (1879 - 1955)

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów