Czyscić każdy może trochę lepiej lub troche gorzej, ale nie o to chodzi jak co komu wychodzi....
Czyscić każdy może trochę lepiej lub troche gorzej, ale nie o to chodzi jak co komu wychodzi....
//mj
Oczywiscie, tylko mam na kazdym macro pylki i powinnam to usunac.Zamieszczone przez Aszu
![]()
Ja kupiłem taką gruszke - jak dla dzieci do wyciągania gilów z nosa.
Raz na jakiś czas dmuchnę jak cos zaczynam widzieć.
//mj
A z tym to się zgodzę.
Duże paprochy wylatują - a małe te których niebardzo widać dalej sa przylepione do matrycy
[ Dodano: 18 Sierpień 2004 ]
Ma ktoś do opchnięcia 1 komplecik do czyszczenia.
Mam wrażenie że poprzylepiało mi sie jakieś ....o do matrycy.
![]()
//mj
NO WLASNIE!!!
gdzie w Polsce mozna nabyc SENSOR SwIPE'a???? zanabyl bym cos takiego , wlasnie zamowilem plyn ECLIPSE ( płyn 59ml i w tym jest 10szt sciereczek) i SENSOR SWAB'y (12szt w paczce) sa dwa rodzaje 17mm i 20mm do D30, D60 i 10d - 17mm Wszytsko w HQMS
ja chce SENSOR SWIPE'a! gdzie to kurcze mozna dostac!?? moze ktos ma na zbyciu?
Canon|5DmkII+BG|5D+BG-E4|30D+BG-E2|20D|50E|24-70L|24-105L|70-200 2.8L|580EX|550EX|430EX|Manfrotto 074B/329RC4, 682B/#222|SanDisk UltraII/ExtremeIII|Brain's Hottub by Crumpler|Lowepro|
Kupilem jedna dosyc duza i nic to nie dalo, zdjecia przy przyslonie f7 juz maja kropki, jak narazie to szukam serwisu co by mi to wyczyscil... chyba ze ktos w koncu kupi te szmatki i patyczki to moge odkupic / dolozyc sie do tego... bo trace nerwy.Zamieszczone przez Tomasz Golinski
[ Dodano: Pon Sie 30, 2004 5:07 pm ]
Chyba ze ktos zna sklep zagraniczny co sle do polandii takie rzeczy, to moge to kupic i podeslac zainteresowanym...
10D + Stuff
Toż posiadając Eclipse oraz sciereczki posiadasz wszystko co jest potrzebne do wyczyszczenia sesnora.Zamieszczone przez Tequil
Swaby w/g mnie nie są potrzebne - ja bez problemu zrobilem sobie takie coś ze starej karty kredytowej.
Pozdrówka,
Paweł.
EOS 50D/24-105/100-400/550EX | WWW
swaby kupilem (12szt w komplecie) chodzi mi tylko o gumowego SWIPE'a guma jednak sciagnie wszystko... lecz pewnie jest to bardziej ryzykowny zabieg niz SWAB'ami... jak dotra zrobie fotke zestawu...i moje wrazenia z czyszczenia serca aparatu pozdro
[ Dodano: 30-08-2004 ]
swaby kupilem (12szt w komplecie) chodzi mi tylko o gumowego SWIPE'a guma jednak sciagnie wszystko... lecz pewnie jest to bardziej ryzykowny zabieg niz SWAB'ami... jak dotra zrobie fotke zestawu...i moje wrazenia z czyszczenia serca aparatu D60 i 10D pozdro
Canon|5DmkII+BG|5D+BG-E4|30D+BG-E2|20D|50E|24-70L|24-105L|70-200 2.8L|580EX|550EX|430EX|Manfrotto 074B/329RC4, 682B/#222|SanDisk UltraII/ExtremeIII|Brain's Hottub by Crumpler|Lowepro|
Teguil a gdzie kupiłeś i za ile. też mam jakiś syf na matrycy, który mi się pojawia przy większym "efie"
//mj