24-105 to świetne szkło tyle, że mnie jakoś na cropie nie leży jego zakres.
24-105 to świetne szkło tyle, że mnie jakoś na cropie nie leży jego zakres.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Mnie pan w sklepie z szyldem Canona, wystawą i półkami ze sprzętem Canona, kiedy spytałem o "powtarzalność" przy okazji przymiarki do 70-200/f4, powiedział, że jak się zdecyduję, to zamówi trzy do wybrania. Trudno powiedzieć - być może to taki jego chwyt marketingowy, żeby zniechęcić do zakupu przez Internet...
Ostatnio edytowane przez Bahrd ; 06-08-2007 o 10:52 Powód: Żeby nie denerwować m_o_b_y'ego...
EOS - conditio sine Kwanon...
ja wiem ? wiem jedno nie przerobilem nic ostrzejszego i szerokiego
conon 20, tamron 17-35 , sigma 20, sigma 17-35 zaden nie ma szans , choc tamron nie wiele gorszy optycznie w srodku lepszy, na bokach slabszy ,
17-35 L wysiada na bokach na f4 ,
Witam Wszystkich!
Chciałbym się podpiąć do tematu zakupu obiektywu... czy ktoś w ostatnim czasie miał styczność ze sklepem EUROCAMERA.PL?
Pytam, ponieważ na forum wygrzebałem info o 'bezproblemowych obiektywach' zakupionych w w/w sklepie, z tym że było to dość dawno [z tego co pamiętam].
pozdr.
Nie wiem co podaje na stronach w allegro bo ja kupuję u niego w sklepie.
Jak chcesz to dostaniesz konto bankowe, telefon, gg, adres a o gwarancję też możesz się nie martwić. Dostaniesz wszystko, jeżeli chcesz gwarancję z Canon Polska to taka będzie, cena też![]()
U tego faceta zaopatrują się inni sprzedawcy a u niego samego są ciągle kolejki, więc jak się domyślasz ma dobrą opinię bo wszyscy chcą tam kupować. Jak ktos nie chce to niech przepłaca, nie moja rybka.
FOTOINKWIZYTOR
http://canon-board.info/search.php?f=41
wpisujesz fotoit i zaznaczasz by wyniki pokazal jako posty.