Zobacz wyniki ankiety: Wybieram zdjęcie:

Głosujących
72. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 22 z 22

Wątek: [battle] mckane vs tomaszg

Coś już napisał
    Miasto
    Berlin

Domyślnie

Wiem, ze już po głosowaniu ale moim zdaniem lepszy jest numer 1, gdyż czerń i biel, nadają zdjęciu dramatyzmu.

Kolor jest bez sensu, ponieważ fota jest wtedy tylko kolejnym kolorowym, nic nie wnoszącym obrazkiem. Taka fotka do albumu i może do publikacji w jakiejś lokalnej gazetce, gdzie spodoba się na pewno.

Wersja pierwsza, choć z zasadzie pretensjonalna, po przeróbce jest do przyjęcia.
    ::: Canon EOS 1D MkIII & Canon EOS 1Ds MkIII ::: Canon EOS 5D MkII ::: EF 16-35/2.8 L II USM ::: EF 24-70/2.8 L ::: EF 70-200/2.8 L IS ::: EF 300/2.8 L IS USM ::: EF 400/2.8 L IS USM ::: EF 600/4.0 L IS USM ::: Extender EF 1.4x II ::: Extender EF 2.0x II ::: Speedlite 580EX II :::

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wawak Zobacz posta
    Wiem, ze już po głosowaniu ale moim zdaniem lepszy jest numer 1, gdyż czerń i biel, nadają zdjęciu dramatyzmu.

Kolor jest bez sensu, ponieważ fota jest wtedy tylko kolejnym kolorowym, nic nie wnoszącym obrazkiem. Taka fotka do albumu i może do publikacji w jakiejś lokalnej gazetce, gdzie spodoba się na pewno.

Wersja pierwsza, choć z zasadzie pretensjonalna, po przeróbce jest do przyjęcia.
    Ha wiedzialem ze jest na tym forum ktos kto sie zna na zdjeciach i zrozumie wymowe mojej przerobki

Pozdrawiam serdecznie
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów