Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
ja korzystam tylko i wyłacznie z usług Empik a wypróbowałam juz mase innych
Ankara jest super - zapytajcie o Dominika - jeżeli będzie trzeba jakiś negatyw lub odbitkę potraktować specjalnie to załatwiajcie to z Nim.
Do tego, ludziska z 3miasta (sorry za prywatę) zapisujcie się do Stowarzyszenia Fotograficznego FOTOMEDIA z Sopotu. (www.fotomedia.net.pl)
W Statucie jest już nieaktualny zapis, że członkami Stowarzyszenia mogą być wyłącznie absolwenci szkoły Fotomedia. Wjazd jest już otwarty, a Stworzyszenie praktycznie już nic ze szkoła nie ma wspólnego...
A do tego członkowie mają zniżki w Ankarze, OK-Serwisie (mi.in. czyszczenie matryc), zniżki w pewnych hurtowniach przy zakupie papierów, chemii i filmów.
EOS 90D (w sumie)
Coś mi ucięło całego posta :/
Napiszę jeszcze raz w skrócie:
Mojej przyjaciółce rok temu zginęły dwie klisze w Ankarze. Dlatego bałbym się im oddawać coś analogowego.
Ja polecam zakład Pana Langi na Kołobrzeskiej. Robią profesjonalnie, jak coś nam się nie podoba, to poprawiają bez marudzenia. Parę razy nauczyciele w szkole, wychowani na analogach mysleli, ze to analogowe odbitkiMyślę, że to dobra rekomendacja.
pozdrawiam
no to nazwisko jest mi tez znane
________
Rzeczy widzimy nie takimi, jakie są, ale takimi, jacy jesteśmy
Immanuel Kant
Zakład p.Langi na ulicy Kołobrzeskiej , więcej informacji TUTAJ
dimlab w Gdyni zabija cenami... wszyscy psioczą na fotojokera, a ja tam wywołuję wszystkie moje 20x30. Bardzo sobie chwalę. A cena jest bardzo konkurencyjna.
Pkt 8 regulaminu forum