Ze mnie zaden spec od marketingu, ale jak kazdy prawidzwy Polak znam sie na wszystkim i nie wydaje mi sie, zeby tak bylo![]()
Ze mnie zaden spec od marketingu, ale jak kazdy prawidzwy Polak znam sie na wszystkim i nie wydaje mi sie, zeby tak bylo![]()
EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
"Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)
Wystarczy ze w innych krajach sie sprawdzi... TIP'y beda tanio sprowadzacZamieszczone przez mmsza
Przeplacilem...Zamieszczone przez mmsza
Ale 10k klatek piechota nie chodzi...
...
hmm..co do tych spadkow cen to sie nie napalajmy... ostatnio dolar i euro ma trend wzrostowy.
A jesli bedzie zamieszanie zwiazku z wyborami u nas, to napewno nasza naradowa waluta oslabnie na rzecz $ i Euro.
Jeszcze w USA tamtejsza rada polityki pienieznej oglosila podwyzsze stop procentowych co przelozy sie tym bardziej na podniesienie kursu $.
Tak wiec, jesli nawet obnizki producentow beda 15% (chyba ze beda mieli wiekszt gesta $ skoczy w gore...to oczywiscie i tak tych promocji nie odczujemy
Pozdrawiam
Nikon d50 lub canon 350dróżnica w cenie wcale nie będzie duża
350d to całkiem fajny sprzęcik jeżeli chodzi o możliwości w stosunku do ceny
a d50 jeszcze się nie bawiłem
![]()
nom troche stary
tak BTW to szkoda tylko ze az takich wojen cenowych nie ma na rynku obiektywów![]()
BTW, do Nikona D70 od wczoraj na foto-tip jest dostepny grip (alternatywnego producenta Delta) za 439 zł, więc wiele osób, których powstrzymywał fakt braku gripa przed kupnem D70ki pewnie się zdecyduje. Szkoda, że do Canonków nie robią takich gripów (byłyby wreszcie w ludzkich cenach
A propos wojny cenowej, niech sobie będzie. Mi na razie wystarcza moja D30ka z "aż" 3 MPixelami. Wcześniej miałem 4 Mpix, w pracy mam 5Mpix, ale i tak wole te 3Może kiedyś zmienięc body, ale najpierw chę skompletować powoli szkiełka
![]()
Aparacik, szkiełeczka, lampeczka i plecaczek...
Taki badziew jak ten do nikona? Kawalek wydmuszki ze zlutowanymi na ostro bateriami z "w porywach" spustem? Za 439pln?
...