Pokaż wyniki od 1 do 10 z 50

Wątek: Canon 17-55 mm F2.8 IS i pewna smutna historia :-(

Mieszany widok

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez APP Zobacz posta
    @ jsemeniuk & MMM

Napiszcie może gdzie/od kogo dostaliście ostatecznie to info o fakcie, że szkło było już w sprzedaży/naprawie i jak mniej więcej wyglądała ta informacja / co i na podstawie czego to dokładnie ustalili (o ile oczywiśie dostaliście na tyle szczegółową informację). Może komuś się przyda w podobnej sprawie w przyszłości -będzie wiadomo gdzie w pierwszej kolejności warto uderzeć z takim zapytaniem.
    Dużo szczegółów nie mogę zdradzić ale powiem co robić:

1. Telefon do Serwisu Canona na Zytniej - podajemy numer dowodu zakupu, numer seryjny obiektywu i adres sklepu. Po kilku chwilach mamy info dot. historii naprawy szkła w Polsce / Europie.

2. Fax (koniecznie fax) zawierający podanie o udostępnienie danych dot. cashback'u danego egzemplarza. Dołączamy - oryginalny dowód zakupu (ja dołączyłem dokument reklamacyjny - dowód zakupu zostawiłem wraz z gwarancją w sklepie). Po godzince dostałem info odnośnie jego historii.

Polecam też telefon do Canon Polska (do dystrybutora - nie do serwisu). Oni wszystko powiedzą.

Już się nie moge doczekać jutra - spotkam się z kierownikiem oko-w-oko. Będę próbował domagać się o zwrot kosztów podróży (mam 3 rachunki - każdy na kwotę 70zł).

Pozdrawiam

Coś już napisał Awatar spino
    Miasto
    Ostrów Mazowiecka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jsemeniuk Zobacz posta
    (...) Już się nie moge doczekać jutra - spotkam się z kierownikiem oko-w-oko. Będę próbował domagać się o zwrot kosztów podróży (mam 3 rachunki - każdy na kwotę 70zł).

Pozdrawiam
    Wprawdzie to "jutro" było ponad pół roku temu, ale jakoś zakończenia tej smutnej opowieście nie ma !.
    Mama nadzieję że to był HAPPY END !

Uprawnienia umieszczania postów