Trzymaj sie chłopie. Serdecznie współczuje
Trzymaj sie chłopie. Serdecznie współczuje
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
To bardzo mile co napisales... ale domyslam sie, ze wiekszosc z nas woli "uciekac" od takich "okazji" i... wlasnie.
Pogrzeb juz sie odbyl a ja czytajac Wasze posty utwierdzam sie w przekonaniu, iz warto jest rozmawiac z ludzmi nie tylko o przyjemnosciach ale i o swoim bolu i nieszczesciu...
Dziekuje Wam wszystkim, ze nie przeszliscie obojetnie, choc wielu mnie nawet nie zna.
Nie wiem. Po prostu nie wiem, co w takiej sytuacji powiedzieć. Nagle wszystkie słowa tracą sens i znaczenie, wiadomo bowiem, że nic nie ukoi bólu. Cóż rzec więc mogę? Chyba tylko życzyć Ci, by zniknęło to poczucie wszechogarniającej pustki...
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
Baaaaardzo Ci współczuję....
Trzymaj się mocno!
Jestem z Tobą!
30D + grip, ef-s 18-55, ef 24-105 L f/4 IS USM, ef 70-200 L f/2,8 IS USM, ef 50 f/1,8, 430ex + stofen, 2x2GB, lowepro nowa 4aw, Fomei PRV-3 Sport, i-Tec X's-Drive 40GB (vosonic vp2160)
szczery wyrazy współczucia
ale masz żone, dziecko... masz dla kogo żyć.... trzymaj się.....
[*]
30D + 50 f1.8 + 70-300 USM + 17-85 IS + 70-200 f2.8L + 24-70 f2.8L + 580EX Stofen
Ja również bardzo współczuję, ale trzymaj sie mocno i nie poddawaj się . Pozdrawiam
dopisuję się z wyrazami ubolewania i żalu.
I am FX
Najszczersze wyrazy współczucia. Trzymaj się, Mama na pewno będzie miała na ciebie oko z "góry".
lacze sie w bolu.
Wyrazy współczucia![]()