Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: preload, a moze nie? - ładowanie zdjęć w "tle" jak?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

wiele szkół, uczelni, urzędów ma rozdzielczość ekranu ustawioną na 800x600 - dziwnie to wygląda, gdyż na mojej stronie (ok 4-5k odslon miesiecznie) ponad grubo ponad 30% ma rodzielczosc 800x600, drugie tyle ma 1024x 768. Jako ze wyniki ktore podaliscie odbiegają od moich - dochodzę do wniosku że ludzie wchodzący na moje strony są jacyś dziwni :P chyba jedyną audiencją waszych stron nie są fotografowie/graficy zajmujący się profesjonalnie grafiką.

niemniej nawet 1280x1024 to i tak za mały obszar aby ładnie na nim wyglądały zdjęcia w pełnej rozdzielczości.

Pozdr.
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    wiele szkół, uczelni, urzędów ma rozdzielczość ekranu ustawioną na 800x600 - dziwnie to wygląda, gdyż na mojej stronie (ok 4-5k odslon miesiecznie) ponad grubo ponad 30% ma rodzielczosc 800x600, drugie tyle ma 1024x 768. Jako ze wyniki ktore podaliscie odbiegają od moich - dochodzę do wniosku że ludzie wchodzący na moje strony są jacyś dziwni :P
    Wyniki podane dotycza calej Polski, dokladnie zbadane i usrednione. To ze ty masz inne wyniki albo ze w twoim otoczeniu jest ustawiona wlasnie taka a nie inna rozdzielczosc to zbyt subiektywny niestety argument. Choc z drugiej strony jesli jestes pewien ze wlasnie tylko z twojego otoczenia bedziesz mial dowiedziny to smialo ustawiaj rozdzielczosc jaka chcesz... jednak ja osobiscie bardziej bylbym przekonany do ogolnych statystyk niz wlasnych, ograniczonych obserwacji. To ze masz takie statystyki na swojej stronie swiadczy tylko o tym jakiej grupie uzytkownikow podales link do niej i jak masz ja wypozycjonowana wsrod osob zupelnie cie nie znajacych.
    Btw ogromna wiekszosc uzytkownikow internetu korzysta z niego w domu a nie w urzedach czy uczelniach wiec tez przyklad niezbyt dobrze dobrany. Przejrzyj sobie te statystyki np pod katem systemow operacyjnych a nastepnie powiedz w jak wielu urzedach czy uczelniach widzisz Windows XP?

Uprawnienia umieszczania postów