Ja mam 350D i nie mam problemów ze zmianą fabrycznych ustawień; sugerowałbym uważną lekturę instrukcji obsługi, bo jeśli można przywracać fabryczne ustawienia, to musi istnieć możliwość ich zmiany.
Ja mam 350D i nie mam problemów ze zmianą fabrycznych ustawień; sugerowałbym uważną lekturę instrukcji obsługi, bo jeśli można przywracać fabryczne ustawienia, to musi istnieć możliwość ich zmiany.
Po przeczytaniu tego wątku postanowiłem przetestować mój zielony kwadracik i sprawdzić automatyczne ustawienia ISO.![]()
i...
ISO rzeczywiście najczęściej ustawia się na 400, ale zaciekawiło mnie co innego. Wycelowałem w żarówke w lampce nad biurkiem, pstryk i ISO ustawione na 250.
No i moje pytanie: Czy da się ustawiać wartości pośrednie ISO w trybach manualnych?
Też mnie to zaintrygowało, jak w swoim zobaczyłem 250. Tylko to chyba nie było na zielonym kwadraciku, tylko na automacie do landszaftów - chciałem zobaczyć, jaka jest jego opinia na temat chmur i łąki. Efekty nie były lepsze od moich przymiarek, ale to ISO trochę zaskakujące.