Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Wymiana wyswietlacza G6

Domyślnie Wymiana wyswietlacza G6

Witam
    Mam pytanie czy znacie alternatywny serwis do Zytniej gdzie mozna wymienic wyswietlacz w G6 ?? Ewentualnie jakies zrodlo gdzie mozna takowy zakupic ?? Przyznam iz chwila nie uwagi i noszenie w zastepczym opakowaniu zakonczona stuknieciem wyswietlaczem o biodro zakonczyla sie propozycja ze strony serwisu na Zytniej wartosci 500 zl

Zastanawiam sie czy wymieniac to u nich chyba ze jest jakas alternatywa jeszcze dochodzi opcja doplacic do jakiegos kompakta seri A
    Obecnie smiga nim zona, (ja mecze 400D) ja jeszcze jak go meczylem natraskalem nim ponad 20000 zdjec, wiec i w niedlugim czasie moze sie pojawic klopot z reszta.

Pozdrawiam

Uzależniony Awatar TomS
    Miasto
    Strzelin

Domyślnie

A na Odrzańskiej się pytałeś? Bo podobno niektórzy tam dają różne rzeczy do naprawy. Choć penie powiedzą że się nie opłaca.

Początki nałogu
    Miasto
    Jelenia Góra/Wrocław

Domyślnie

Jeśli LCD jest taki sam jak w 300D, to mogę Ci sprzedać za 3kraty browara

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chyrus Zobacz posta
    Jeśli LCD jest taki sam jak w 300D, to mogę Ci sprzedać za 3kraty browara
    Niestety ten wariant nie przejdzie brakuje gdzies 0,2", 300D miala 1,8 a G6 2" w kwestie polaczen sie nie zaglebialem.

Jutro podjade na Odrzanska z pytaniem - zobaczymy jaka bedzie odpowiedz.

P.s. Szukalem gdzies w sieci informacji o tym wyswietlaczu, ale niestety nic nie udalo mi sie wygoglowac.
    Napisano na nim SONY AKM319 (jeszcze cos na koncu) ale kartka z notatkami zostala w samochodzie

Domyślnie

Faktycznie przyznaje iz w tym miejscu nie szukalem, ale faktycznie to bardzo dobre miejsce na poszukiwanie takich czesci.

Wielkie dzieki, teraz pozostaje byc czujnym

Coś już napisał Awatar raaf
    Miasto
    3 City

Domyślnie

Witam

Spróbuj napisać do tego Pana http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=3211841

Korzystałem kiedyś przy okazji A40 z Jego pomocy, i o uczciwości i rzetelności mogę się wypowiadać w samych superlatywach.

Spróbuj napisać może będzie mógł pomóc.
    350d zagripiony +kit+70-300 APO DG Sigma, 17-50 Tamron +nadal brak umiejętności

Uprawnienia umieszczania postów