Witm,
planuję poważniejszy zakup w tym sklepie xxxxxxx czy ktoś z was korzystał już z jego usług?
Z góry dziękuję za wszystkie opinie.
Witm,
planuję poważniejszy zakup w tym sklepie xxxxxxx czy ktoś z was korzystał już z jego usług?
Z góry dziękuję za wszystkie opinie.
Ostatnio edytowane przez janmar ; 15-10-2012 o 18:46 Powód: Reg.pkt 8.
Foto Epoka
?????
Foto Epoka
Coś taka niecierpliwa .
Kupiłem w fotoset dwie 580ex . Ekspresowo wysłali z F.VAT i to za pobraniem .
Ja kupiłem 17-40. Dobry kontakt bez problemów. Fakturka i te sprawy![]()
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
dzięki :*
Foto Epoka
Kolega brał u nich aparat, odbiór osobisty, miły gość, no i bliziutko mamy do nich, bo jakieś 15km.
Canon 40D + BG-E2 | Canon EOS 100 | EF 50 1.8 Mk I | EF 28-135 IS USM + UV (0) Hoya | EF 70-210 USM
10GB w CF-kach | Lowepro Stealth Reporter 200 AW Mk I | Olympus C4000Z
ja sigme 70-200 i działa i trafia i jestem zadowolony
ze szkła i ze sklepu
pozdrawiam
un point c'est toi
fotki są tu: http://www.asfalt.net.pl/main.aspx?page=3&uid=10
kupiłem kilka dni temu 50/1.8II - szybko, bez jakichkolwiek problemów
Również mogę polecić ten sklep. Zdecydowałem się odebrać osobiście zamówioną pięćdziesiątkę f/1.8 II (choć nie mieszkam w Gorzowie). Jedynym minusem sklepu jest lokalizacja - po podaniu nazwy i numeru ulicy żaden z napotkanych mieszkańców Gorzowa nie potrafił wskazać, gdzie znajduje się sklep. Okazuje się, ze to pokoik w biurowcu na peryferiach miasta...
Ogółem pomieszczenie nie wzbudza zaufania, ale obsługa i ceny są jak najbardziej w porządku.
Wystarczy wpisać w mapy google adres i zobaczyć że to budynek na przeciwko przystanku autobusowego
Bardzo miła obsługa, nie było problemów z przetestowaniem obiektywu na miejscu i ewentualnie wymienić go. Nie ma problemów z wymianą jeżeli okaże się że jednak obiektyw jest nie ostry. A mało tego dostałam obiektyw taniej niż w internecie. Sklep na duży plus![]()