Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Torby Lowepro ?

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Nie ma co myśleć.Lowepro 75AW.Wchodzi 5d z gripem i 300 f4 IS L.Jeśli obiektyw mniejszy to nie problem.Większego toploadera nie ma.Mniejszy raczej nie bo sprzet ewoluuje.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez KMV10 Zobacz posta
    75AW z tego co pamiętam jest wyższa o 2cm (włożysz dłuższy obiektyw z korpusem) oraz szersza o 2,5 cm od Toploada.

Ja mam Topload AW. Jakość wykonania - perfekcyjna. Wygodny w noszeniu. Rozwiązanie SlipLock jak najbardziej funkcjonalne po dokupieniu, któregoś Lens Case. Wchodzi w to 20D plus 70-300. W kieszenie boczne (są dwie) natomiast - parę akumulatorów, Lens Pen, baterie AA a pod klapkę mieści się sporo CF-ów. Jeśli założysz krótszy obiektyw to na dnie zmieścisz jeszcze jeden. Jedna z przegródek wewnętrznych ma kieszonkę, więc może tam umieścić do szybkiego wyjmowania np. ściereczkę z mikrofibry albo wężyk spustowy.
    PS. Jak korzystasz z gripa do sprawdź czy mieści się wraz z korpusem do którejkolwiek z tych toreb.
    PS2. Wydaje mi się, że dostałem w komplecie szelki do noszenia całości z przodu na klatce piersiowej. Ale dostępność tego rozwiązania trzeba sprawdzać indywidualnie u sprzedawcy - nie wiem czy to nie była "promocja".
    Z mojej praktyki wynika że toploader 90% czasu wisi na szelkach.[są w normalnym wyposazeniu Lowepro.]Rece wolne,chowanie i wyjmowanie szybkie,dodatkowo gdy idę aparat "lezy" na toploaderze poodtrzymywany reką.Jedyny minus to to ze wyglada sie jak pingwin w ciąży :smile: :smile: :smile:
    Ostatnio edytowane przez janmar ; 24-07-2007 o 21:15 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów