Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Torby Lowepro ?

Bywalec Awatar serbio
    Miasto
    Bytom

Domyślnie

Wlaśnie dzisiaj do mnie dotarla kabura Lowepro 75AW.
    Po pierwszym spojrzeniu to wydaje się ogroma,szczelna,i wykonana perfekcyjnie.
    W środku po bokach dwie kieszonki,a wśrodku spokojnie można zmieścić w moim przypadku Canon 30V plus Sigma 70-300 oraz pod spodem 35mm/2.Na zew. również są dwie kieszenie jedna większa druga mniejszapod spodem.
    Ale jestem pod wrażeniem wielkości ,myśalem że jest mniejsza,ale ochrona ochroną sprzętu.Jak zakupie moją pierwszą L 70-200 będzie ok.
    Chcialem go mieć jako dodatek do plecaka Rover PLUS AW ,ale tak to chyba będę nosil ją osobno zaopatrzoną w dwa obiektywy ,jako dodatek to jest za duża.
    Pozdrawiam

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Jezeli kupisz 70-200 to zmiescisz tylko body i jeden obiektyw a inne obiektywy, lampa, fotobank kurtka jakies picie? Ja uzywam tylko jako dodatku do plecaka.na piersi wisi ok,ale na pasku naramiennym wole klasyczna torbe niesie sie lepiej i miesci wiecej.Cała zaleta Aw75 to to ze na trudnym lub dlugim szlaku rece sa wolne. sprzet sie nie buja,jest chroniony przed deszczem lub kurzem szyja nie boli a uzyc mozna błyskawicznie.Pozdrawiam:-)

olgierdjedlina69
    Guest

Thumbs up

nie jestem do końca pewny, ale wydaje mi się,że Crumpler wypuścił jakiś czas temu bardzo przyzwoite torby(i to nie tylko do kompów),niesamowita stylistyka w porównaniu z szaro-burym Lowerpro,warto pomyśleć

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów