Dziękuje za słowo pochwały![]()
O, dobrze, że wspomniałeśOtóż jeśli ktoś się podaje, że "Nasza firma oferuje towar ...." i używa słowa firma, to nawet jeśli to jest spółka cywilna musi mieć zarejestrowaną działalność gospodarczą, jeśli ją ma, to jest płatnikiem VATu, a jeśli jest płatnikiem VATu to musi wystawiać faktury VAT. Jeśli poprosisz firmę o fakturę VAT a oni powiedzą że nie wystawiają może to być przekręt!
Z góry przepraszam, że Cię tak nazwałem, aczkolwiek w głowie mi się nie mieści to co napisałeś. Bo w Warszawie jadąc bez biletu w momencie kontroli, MUSISZ kontrolerowi (którego mozesz mieć gdzieś i w pogardzie) okazać swoje dokumenty! A Ty piszesz że bank nie udostępnił tego prokuratorowi. Toż to we łbie się nie mieści, stąd tak o Tobie powiedziałem za co jeszcze raz przepraszam, jeśli Cię to uraziłoTo miało mieć sens ironiczny
![]()
Nie jestem narcyzemJeszcze raz przepraszam, to miało mieć sens ironiczny. Bo zobacz skoro prokurator z nakazem nie jest w stanie wyegzekwować od banku takich danych to kto w Państwie miałby taką możliwość?
![]()