Akcja w toku. Format NTFS się zakończył. Robie teraz zgodnie ze wskazówką TIBERKA, 30g gigowa partcyje FAt 32...
[ Dodano: 22-03-2005 ]
Twardzioch się formatuje na FAT32. Idę teraz z psem na spacer, żeby sie wyluzować. Dam znac póxniej co i jak...
No więc tak: utworzyłem 2 parytcję - 30 giga i 7 giga, WIndy widzą 2 dyski. Ale gdy podłączam czytnik do dysku i naciskam COPY, to wydaje z siebie 5 pipnięć, co oznacza ERROR. Jak sobie z tym errorem poradzić Welland juz nbie pisze. Ręce przbiły mi się prz podłogę i opadły do sąsiadów...
Działa![]()
![]()
![]()
![]()
Gitara gra![]()
![]()
![]()
W trybie HOST i DEVICE.
Dzieki TIBEREK za podpowiedź.
Ale czemu nie chciał się uruchomic u kumpla...? To już pozostanie zagadką kosmosu![]()
Po lekkich przejściach chyba mogę polecić ten Tank...
Pozdro
No i żeby nie było, że tylko narzekam i psy wieszam, to muszę też coś pozytywnego powiedzieć.
Obudowa mimo, że plasticzana, to sprawia wrażenie solidnej. Otwierałem dzisiaj już 5 razy i na razie jest spoko. Choc wygladała, że po pierwszym otworzeniu już się nie zamknieA jednak. W środku gabeczki przy baterii i dysku. W zestawie były śrubki do przykręcenia dysku. Zatem nic nie lata
Wszystkie kabelki są, włącznie z przelotką z żeńskiego na męski (czyjakos tak). No i jest akceptowalny pokrowiec.
Oczywiście chciałem podziękować WSZYSTKIM za pomoc i porady!
Wielkie dzięki!