http://www.foto-net.pl/sklep/pokaz_k...non&idt=12687&
czy w tym przedziale cenowym (do 1200zł) byłoby to rozsądne rozwiązanie?
Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętnościNiestety ja mam tylko chęci
galeria na forum Canon-board
galeria na stronie lotnictwo.net.pl
galeria.solti.pl
7D, 350D, S10-20, C18-55 (kit), C50/1.8II, C100-300 USM, S30/1.4 430EX + StoFen,
wiele chęci i mało czasu
CIERPIĘ NA CHRONICZNY BRAK "ELEK"
moje fotki
moje na getphoto
Może dlatego że mam go pod nosem i chcę kupić szkło na raty i może też dlatego że pracuję (brak czasu) Na przesyłkę pocztową również mi się nie chce zbytnio czekać...swoją drogą jakie to sklepy ? zapodaj link (jak możesz)
7D, 350D, S10-20, C18-55 (kit), C50/1.8II, C100-300 USM, S30/1.4 430EX + StoFen,
wiele chęci i mało czasu
CIERPIĘ NA CHRONICZNY BRAK "ELEK"
moje fotki
moje na getphoto
Tak jak myślałem to już nie jest żadna rewelacja 1249 + koszty przesyłki + ewentualne problemy z realizowaniem reklamacji to ja już wolałbym tę stówę dorzucić i kupić w sklepie do którego mam 15 min drogi. Wczoraj do późnej nocy oglądałem sample na pbase.com i stwierdzam że ten Canon wypada tam jednak dość blado albo raczej rzekłbym mydłowato. Zaraz podniesie się głos oburzenia ale pragnę nadmienić że to nie ja wrzucałem te sample tam (a jest ich sporo) i w lwiej części przypadków wyglądają one o niebo gorzej od sampli z Sigmy 70-300 mm. przy podobnych parametrach ogniskowej. Przejrzałem dziesiątki zdjęć obu szkieł i skłonny jestem przeboleć głośny silnik i mniej precyzyjny autofocus a jako że nie jestem jakimś profesjonalistą a tylko amatorem - hobbystą myślę że na obecną chwilę Sigma w zupełności spełni moje oczekiwania.
Zycze Ci z calego serca abys za rok czy dwa (po wymianie aparatu) nie musial pisac na formu: "obiektyw nie dogaduje sie z puszka, co robic???"