Prognoza znosna - deszczyk niby tylko do ok 10. Taka kampanie promocyjna odwalili ze chyba nie pozwola sobie na odwolanie.
Jakby ktos jechal sobotnim pociagiem z Wawy do Radomia o 7:30 rano to moze mnie znalezc 8) .
Prognoza znosna - deszczyk niby tylko do ok 10. Taka kampanie promocyjna odwalili ze chyba nie pozwola sobie na odwolanie.
Jakby ktos jechal sobotnim pociagiem z Wawy do Radomia o 7:30 rano to moze mnie znalezc 8) .
o tej porze to juz będę na dworcu w Radomiu siedział![]()
Tez mam wczesniejsze pociagi ale po co? Patrzac na program dopiero od 12 sie zacznie cos dziac a o 10 bede na miejscu - zdaze podbic darmowy bilet na powrot, obejrzec wystawe tompaca i sie przepchnac do barierek 8)
Ja po prostu nie ma później pociągu, a z przesiadkami mi się nie chce. Wolę bezpośrednioJak darmowy bilet? Myślałem, że są zniżki na pkp jak się ma bilet na Air Show?
No większość towarzystwa już się zleciała na lotnisko Migi są Gripen też F
na miejscu
Do tych którzy dojeżdżają pociągami to sugeruje wam podjechać z PKP specjalnym pociągiem na lotnisko zrobili to pierwszy raz i to będzie najlepszy i najszybszy sposób aby dostać sie na lotnisko.
Ja nawet nie wiedziałem, że miałobyć coś takiego jak powrót za free.
Teraz nie wiem co mnie taniej wyjdzie: wycieczkowy czy normalnie na legitkę studencką, ale to jutro panią w kasie pomęczę![]()
Ja tez bede, w sobote
Według http://meteo.icm.edu.pl/ pogoda jutro w Radomiu niespecjalna, także bluza i długie spodnie raczej wskazane, a rano parasol :/
Mam to wszystko plus drugi zestwa tak w razie czego. Po Krzesinach przez kilka dobrch godzin byłem w przemoczonych ubraniach i butach więc teraz dmucham na zimne ;-)