A ktoś już dostał akredytację prasową? Ja wysłałem zgłoszenie ponad tydzień temu i nie dostałem zwrotnie nic do tej pory. A mają przysłać formularz akredytacyjny dla naczelnego. Mało profesjonalnie to wygląda na razie.
A ktoś już dostał akredytację prasową? Ja wysłałem zgłoszenie ponad tydzień temu i nie dostałem zwrotnie nic do tej pory. A mają przysłać formularz akredytacyjny dla naczelnego. Mało profesjonalnie to wygląda na razie.
spoters pack najprawdopodobniej wykupię więc najprawdopodobniej będę.
zdenerwowali mnie tylko tym że nie widzę żadnych zagranicznych grup akrobacyjnych
o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze
Sibil: Czyli dostałeś od nich formularz? Bo ja wypełniłem zgłoszenie na stronie i nie dostałem nawet formularza dla naczelnego, nic cisza. Na maila też nie raczyli odpisać. Zastanawiam się, czy nie dlatego, że patronat medialny ma moja konkurencja![]()
liquidsound ja mam w planach jechać. Ale to jeszcze ponad miesiąc także spokojnie.
ja także się wybieram.
może mi ktoś powiedzieć jak to będzie z legitkami VIP'a ? będzie można wejść gdziekolwiek czy raczej takiej możliwości nie będzie ? :} prawdopodobnie będę miał możliwość wejścia na bilecie VIP'a (:
Podobno legitka VIPa daje zakaz wstepu na cala impreze.
( No co? Jakie pytanie taka odpowiedz)
a tak poważnie ? (:
co w tym pytaniu było niezrozumiałego ? :}