Strona 10 z 16 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 158

Wątek: Airshow w Radomiu

Uzależniony

Domyślnie

jak dla mnie najstraszniejsze jest to zdjecie, nawet bardziej okrutne niz zlepione ze soba kawalki blachy na kolejnych:

NIEUCHRONNOSC - taki dalbym mu tytul

kiedy Oni juz wiedza ze sa za blisko (wyraznie widac ze na odleglosc mniejsza niz wielkosc samolotu) i ze nie sa w stanie juz nic zrobic bo bezwladnosc samolotu i fizyka juz Im na to nie pozwala, ta ostatnia sekunda ...
    EOS x2, sloik x5, blyskotki x6

Coś już napisał Awatar yaro78
    Miasto
    mazowieckie

Domyślnie

Byłem i widziałem
    Wielki szacunek i podziw dla tych ludzi za to że żyli z pasją. Myślę że nie ma znaczenia medialność tej tragedii. To mogło się zdarzyć też podczas szkolenia.
    bez sensu

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bendsburg

Domyślnie

Nieeeee, tylko nie Żelazny. To byli perfekcjonisci, szwajcarski zegarek, buuuuuu

www.pbase.com/arra
    4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
    Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu

Bywalec

Domyślnie

udało mi się niestety złapać ten moment. do tej pory jestem w szoku ...

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

na forum nikona wyczytałem, że jeden z pilotów w całości uderzył w ziemię. Gdyby to były odrzutowce z katapultami może skończyło by się lepiej :/
    w kwestii śmierci - dotyka cię zawsze bardziej gdy ją widzisz i gdy dotyczy kogoś kogo znałeś. Żelazny latał po całej Polsce i był znakiem firmowym naszych pokazów. Mam masę fotek z nimi z Krakowa z trzech kolejnych pikników. To straszne.
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Coś już napisał
    Miasto
    Kraków/Warszawa

Domyślnie

Byłem, widziałem, smutek wielki, bo nie dość, że dwoje ludzi ginie na Twoich oczach, to jeszcze byli tam na górze, żeby nam dostarczyć rozrywki.

A jeszcze parę godzin wcześniej uciąłem sobie z pilotem Tornado na wystawie stacjonarnej rozmowę o pokazach, mówił że po którejś katastrofie (nie pamiętam) Tornada przestały latać na pokazach. I tak się wymieniliśmy uwagami, konkludując, że to zawsze jest tragedia, ale jest to tragedia wpisana w ten zawód. Nie przypuszczałem, że ta rozmowa będzie prorocza :-(
    Ostatnio edytowane przez drrrl ; 01-09-2007 o 21:30
    Kupa złomu i Lightroom

Pełne uzależnienie Awatar gonzo44
    Miasto
    był Kraków, był Gdańsk, jest Kraków :-)

Domyślnie

Szczęście w nieszczęściu, że zdarzyło się to w Radomiu a nie w Krakowie na pikniku, gdzie szczątki rozsypałyby się po publiczności, drodze, osiedlu...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
    na forum nikona wyczytałem, że jeden z pilotów w całości uderzył w ziemię. Gdyby to były odrzutowce z katapultami może skończyło by się lepiej :/
    jesli obejrzysz urywek filmu ktory zarejestrowało TVN to zobaczysz że z jednego z samolotów wylatuje człowiek... zauważyłem to dopiero jak puścili w zwolnionym tempie
    film nagrywało tvn history czy coś takiego - mieli nagrać ostatni pożegnalny lot szefa Żelaznych.... nagrali
    Don't argue with stupid people, because they drag you down to their level and beat you with experience!
    sprzęt w Hiszpanii - lokacja nieznana
    dwa lata z lustrem, a update'u brak...

Uzależniony Awatar esteper
    Miasto
    Vava

Domyślnie

Staliśmy we trzech przy barierkach... Idealnie na wprost miejsca w którym się zderzyli...
    Makabryczny widok, napewno tego nie zapomnę.

R.I.P.
    5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO

"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"

Uzależniony

Domyślnie

tutaj jest caly film z tvn24:

http://www.tvn24.pl/-1,1519948,wiadomosc.html

widac wyraznie ze lech marchelewski, ten ktory przecinal trajektorie lotu wyraznie obnizyl swoj lot w ostatniej sekundzie, czym to bylo spowodowane pewnie sie nie dowiemy ...
    EOS x2, sloik x5, blyskotki x6

Strona 10 z 16 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów