Wybrac oryginalny.Uzywam Hand strapa jezeli go nie ma dłon na aparacie jest zacisnieta i po dwóch trzech godz. jest niezle zmeczona.przy uzywaniu "hand strap"dłon jest luzna nie meczy się,to działa jak pas przy strzelaniu z broni długiej.Warto.:-D
Wybrac oryginalny.Uzywam Hand strapa jezeli go nie ma dłon na aparacie jest zacisnieta i po dwóch trzech godz. jest niezle zmeczona.przy uzywaniu "hand strap"dłon jest luzna nie meczy się,to działa jak pas przy strzelaniu z broni długiej.Warto.:-D
No zalety już znam, ale w dalszym ciągu nie wiem gdzie to mogę kupić...
Canon EOS 5D + Canon 400D + Canon EF 17-40/4L + Canon EF 35/2 + Canon EF 50/1.4 + Canon EF 85/1.8 USM + Canon EF 70-300/4-5.6 IS + Canon Speedlite 580EX + Sandisk Extreme III 20GB + Lowepro Stealth Reporter D200AW
Galeria Thunder | ...Konica-Minolta D5D, Sony A100...
Ostatnio edytowane przez adalbert ; 28-07-2007 o 23:48
http://ebay.com ! Nie dość że jest dostępny to jeszcze taniej niż w PL. Kup od ludzi z Hong Kongu - sprawdzone. Jeśli nie masz konta ebay / paypal mogę Ci kupić i później przesłać pocztą. Jak coś to odezwij się na PM.
Ten który mam jest podobnie jak pasek naramienny aparatu przewlekany przez uszko aparatu i zabezpieczany klamerka.sam aparat pod spodem nie ma uszka,a z gripem ma.Tak wiec bez gripa nie.Wiem ze są takie"hand s,,"że dół maja mocowany pod srube statywu,ale np, ja mam wielką łape i myslę ze przy takim rozwiazaniu bym jej nie wetknal tak aby to dobrze lezało. pozdrawiam.:smile:
Ostatnio edytowane przez janmar ; 29-07-2007 o 10:19
http://www.multifoto.pl/go/_info/?id=7545
natomiast dzisiaj w realu w Bydgoszczy był taki oto wynalazek canon za 73 zł nazywa się GR-100 TP i jest to grip ale nie na zapas baterii z paskiem z tworzywa sztucznego, grip podpina się normalnie (ciężki jak diabli) i do tego hand ale jak dla mnie to "badziewie" może inni to mają i maję odmienne zdanie
Ostatnio edytowane przez fotokor1 ; 29-07-2007 o 15:06
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi