Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: Sposoby na instalacje DPP

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar bebesky
    Miasto
    kielce

Domyślnie

To nie wiem może ja coś źle robiłem ale ściągnąłem ze strony canona ostatnie wersje sofru (DPP, EU, ZB) zainstalowałem na viście i wszystko działało bez problemu. System dziewiczy - nigdy nie było nic instalowane z canona, nic nie instalowałem z płyty, żadnych wcześniejszych wersji a wszystko działa bez problemów
    jedyny program który nie chciał się zainstalować bez wcześniejszej instalacji z płyty to photo stich - do składania panoram
    o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze

Pełne uzależnienie Awatar ewg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bebesky Zobacz posta
    jedyny program który nie chciał się zainstalować bez wcześniejszej instalacji z płyty to photo stich - do składania panoram
    Jeśli zacząłeś instalację do Stitcha, to oczywiste, że później nie musiałeś preinstalować uaktualnień pozostałych progamów.

Jeśli jednak nie - łatwo przeprowadzić test rozstrzygający sprawę dla Visty:
    Odinstaluj wszystkie programy EOSa. Usuń z rejestru całą gałąź HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Canon (lub tylko wpisy programów EOSa) i spróbuj zainstalować z samych updatów ponownie. Jak nie będzie żądania preinstalacji z płyty Canona, to znaczy, że Vista działa inaczej niż XP. - A jakby Ci się nie chciało... to świetnie rozumiem.
    mój aparat: [Ô] , szkła: OOO , statyw: /i\ , fotki: \\\-:\

Uprawnienia umieszczania postów