Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: 30D i nieopadajace lustro!!

Mieszany widok

Domyślnie

przeczytalem - nieodpadające lustro i zastanawiałem się już, co za fenomen, lustro, które nie odpada, jakaś zupełnie nowa technologia..

jeśli masz aparat na gwarancji, zrobią Ci to za darmo w serwisie, czasami wystarczy drobne czyszczenie

generalnie, jeśli kupiłeś kilka dni temu, to idź do sprzedawcy, w tym czasie jeszcze można zwrócić, jeśli aparat ma wadę. nie wiem, czy nie piszę bzdur, ale do 14 dni wadliwy sprzęt powinni wymienić z miejsca bez serwisowania i ruszania gwarancji.
    Ostatnio edytowane przez Krzysztof Bieliński ; 22-07-2007 o 10:15
    Zabawki: Canon 5D MkII |Canon 1D Mk III | Canon 70-200/2,8L | Canon 300/4L IS | Canon 16-35/2,8L | Canon 50/1,4 | Canon 85/1,8 i inne
    Strona: www.fotografiateatralna.pl

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzysztof Bieliński Zobacz posta
    generalnie, jeśli kupiłeś kilka dni temu, to idź do sprzedawcy, w tym czasie jeszcze można zwrócić, jeśli aparat ma wadę. nie wiem, czy nie piszę bzdur, ale do 14 dni wadliwy sprzęt powinni wymienić z miejsca bez serwisowania i ruszania gwarancji.
    Oj, chyba wspominasz stare dobre czasy
    Teraz tak można do 10 dni od daty zakupu przez sieć. Przy zakupach osobistych IMHO nie ma takich zobowiązań, poza oczywiście gentlemen agreement ze sprzedawcą.
    No ale za to są 2 lata na "niezgodność towaru z umową".

Uprawnienia umieszczania postów