Witam
Mam problem z tym oto klawiszem
![]()
Jak go wciskam słychać zgrzyt :sad: (coś podobnego do klikniecia myszy) nie wiem co jest tego przyczyną? aparat mam raptem od 6 dni...
jakieś sugestie?
Witam
Mam problem z tym oto klawiszem
![]()
Jak go wciskam słychać zgrzyt :sad: (coś podobnego do klikniecia myszy) nie wiem co jest tego przyczyną? aparat mam raptem od 6 dni...
jakieś sugestie?
jak naciskam przycisk myszki to słysze charakterystyczny cichy " klik " , to samo słysze wciskając wszyskie przyciski w swoim A710IS
ale to nie jest cichy klik tylko głośny??:
Czyli to brzmi jak może " łamiący sie plastik " ? Przycisk stawia wiekszy opór niż pozostałe ?
Może się wyrobi , masz jeszcze rok gwarancji , ja bym troszke poczekał .
Gdyby cie to mocno juz wkurzało , serwis w Warszawie .
Ja może troszke nie na temat ale jak sie pojawił ten model sie zapytam
Jak głośno chodzi zoom? ja mam a610 i trochę głośnawo . Zastanawiałem się więc na wymianą na coś innego (tylko na razie boję sie wymieniac bo a710 ma mniejszą matrycę (ale z drugiej strony nowszą), stad przy okazji drugie pytanko , jak sie sprawuje w gorszych warunkach ze statywu? iso 50 , 100 góra 200).
A co do klawiszy to jak na wejściu on inaczej brzmi niż inne to może serwis? ew sie wyrobi jak ktoś już pisał , ale to powinno być już wyrobione przy kupnie , u mnie wszystkie klawisze klikają tak samo.
a niby czemu mieliby wymienić na nowy? aparat działam, przycisk również wiec wszystko jest OK! te klawisze to nie digitalna CD więc są mocowane z jakąś tolerancją... rób zdjęcia, a nie reklamuj... pzdr...
Rozumiem, że przeszkadza w niektórych sytuacjach otoczeniu, w A710Is jest to rzecz pomijalna. W obu aparatach dodatkowo można wyłączyć wszelkie dźwięki i strzelać zdjęcia po tajniacku.![]()