Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 32 z 32

Wątek: Sigma 17-35 mm f/2.8-f/4.0 DG EX ASP HSM IF

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Ja piszę o moich osobistych doświadczeniach jako posiadacz trzech tamronów. Po za tym przypadłość niezadowolonych użytkowników dotyczy też szkieł canona.
    I może spojrzyjmy też na to z większym optymizmem . Ilu jest zadowolonych użytkowników tej marki - po forum wygląda na to, że na prawdę sporo .
    To prawda, lecz mam wrażenie, że na forum istnieje też "psychoza" Sigmy. A to nie do końca jest tak, że ten z kolei producent tworzy jedynie nic nie warte i wadliwe produkty - to też z praktyki

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bendsburg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Ja piszę o moich osobistych doświadczeniach jako posiadacz trzech tamronów.
    Ja jako byly posiadacz 3 Sigm i 2 Tamronow moge powiedziec, ze w moim przypadku Sigma bije Tamrona pod wzgledem poprawnosci wspolpracy z Canonem, znaczy 3 sigmy dzialaly 100% poprawnie, 1 Tamron dzialal w 100% poprawnie
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Fostel Zobacz posta
    ciekawe tylko dlaczego te obiektywy idealnie działają na nikonach? Zniesmacza mnie to, bo jestem kanonierem.
    Opowiedz jest prosta, bo Nikon kreci tymi obiektywami za pomoca srubokreta wbudowanego w body, zatem jak srubokret masz skaliborawany to bedzie dobrze z kazdym szklem. W przypadku Canona, ostrzenie zalezy od obu stron, od precyzji pomiaru czujnikow AF i od ich interpretacji przez obiektyw z wbudowanym, czesto slabej jakosci i precyzji silnikiem.
    Ostatnio edytowane przez arra ; 24-09-2007 o 14:51 Powód: Automerged Doublepost

www.pbase.com/arra
    4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
    Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów