Cytat Zamieszczone przez Kubaman
oj chyba nie umiesz czytać ze zrozumieniem
A może Ty pisać jasno nie potrafisz... Sorry, ale wystająca przednia soczewka to nie jest wypustka...

tylko nie wiem, czy po angielsku, czy moich postów :P . Cały cytowany przez ciebie
O angielski bym się raczej nie martwił, więc chyba to drugie...

tekst mówi o tym, co właśnie przytaczałem. I nigdzie nie brnę, bo podałem wiarygodne
To proszę o pokazanie palcem gdzie tam jest o barrelach i ich związku ze współpracą z telekonwerterami... Jak będzie, to odszczekam...

źródło informacji w przeciwieństwie do ciebie. Myślę, że ta lektura ci nie zaszkodzi a raczej pomoże. Proponuję ci ponowne przeczytanie moich postów, sprawdzenie czego nie twierdziłem, a co twierdziłem.
Odnosiłem się do konretnych cytatów. Mam jeszcze raz zacytować ten w którym piszesz że wszystkie obiektywy EF działaja z TC Canona, a który to był kompletną bzdurą i od którego to zaczęła się dyskusja ? Generalnie po lekturze doszedłeś do wniosków o których pisałem znacznie wcześniej w tym wątku, a zamiast przyznać innym rację kombinujesz jak tu zarzucić im brak czytania ze zrozumieniem.
Mi chodziło tylko i wyłącznie o współpracę części EF'ów z TC Canona. Miałem rację czy nię ? Proszę o odpowiedź tak lub nie albo zamilknięcie.

I wyluzowanie .
Wzajemnie.

[ Dodano: 03-04-2005 ]
80-200mm 2.8L
Old-style barrel; not compatible with teleconverters

O to chodziło ? ROTFL