Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: EF 70-200 F/4 po kalibracji :)

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie EF 70-200 F/4 po kalibracji :)

Moją radość z zakupu ww mocno zepsuł wielki BF przy ogniskowych 70-100, który niniejszym został poprawiony na Żytniej. Szybko, bezboleśnie i skutecznie.

Teraz wiem co mieli na myśli ludzie mówiący o tym szkle "What a lens!" :-D

Pełne uzależnienie Awatar tpop
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jotka Zobacz posta
    Moją radość z zakupu ww mocno zepsuł wielki BF przy ogniskowych 70-100, który niniejszym został poprawiony na Żytniej. Szybko, bezboleśnie i skutecznie.

Teraz wiem co mieli na myśli ludzie mówiący o tym szkle "What a lens!" :-D
    ciesze sie Twoim szczesciem ale cos mi tu nie pasuje. Niespotykane zestawienie:
    na Żytniej
    Szybko, bezboleśnie i skutecznie.
    czy to nie prowokacja (ile Ci dali? )

Bywalec Awatar tomygun

Domyślnie

a mógłbyś napisać ile czasu im to zajęło, i jeśli był to obiektyw bez gwarancji ile coś takiego kosztowało ?? swoją drogą może ktoś inny się orientuje ile kosztuje kalibracja właśnie tego szkła (o ile jest różnica w cenie kalibracji różnych szkieł...)
    GALERIA CB <========> GALERIA digart.pl
    Canon EOS 5D + 24-105 f/4 L IS + 70-200 f4 L + 35 f/1.4 L + 580 EX + Jupiter 9 MC 85 f/2 + Sonnar 135 f/3,5MC - GENERALNIE CAŁA MASA SPRZĘTU, I TOTALNY BRAK UMIEJĘTNOŚCI

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

ja za klibracej tego samego szkla zaplacilem 134,20 zł. Kalibracja trwala ponad poltora miesiaca. W tym czasie bylem u nich trzy razy. Nie chce juz o tym nawet myslec bo bede mial koszmary w nocy.

Bywalec Awatar tomygun

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tpop Zobacz posta
    ja za klibracej tego samego szkla zaplacilem 134,20 zł. Kalibracja trwala ponad poltora miesiaca. W tym czasie bylem u nich trzy razy. Nie chce juz o tym nawet myslec bo bede mial koszmary w nocy.
    aż ciężko w to uwierzyć, półtora miesiąca... może kalibrują w 3 dni, a później dają do jakiejś przyzakładowej wypożyczalni :wink:
    GALERIA CB <========> GALERIA digart.pl
    Canon EOS 5D + 24-105 f/4 L IS + 70-200 f4 L + 35 f/1.4 L + 580 EX + Jupiter 9 MC 85 f/2 + Sonnar 135 f/3,5MC - GENERALNIE CAŁA MASA SPRZĘTU, I TOTALNY BRAK UMIEJĘTNOŚCI

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomygun Zobacz posta
    aż ciężko w to uwierzyć, półtora miesiąca... może kalibrują w 3 dni, a później dają do jakiejś przyzakładowej wypożyczalni :wink:
    moze doprecyzuje: ok tygodnia w serwisie z pozniej tydzien u mnie. I tak trzy razy . A to jeszcze dlugi majowy weekend sie trafil po drodze i tak sie uzbieralo z poltora miecha. Partacze za kazdym razem oddawali mi mydlo wciskajac jakies tanie kawałki i dziwne teorie. Wiec ani szybko, ani skutecznie.

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tpop Zobacz posta
    czy to nie prowokacja (ile Ci dali? )
    nie niestety nic mi nie dali oprócz tego co im wysłałem

Uprawnienia umieszczania postów