Moją radość z zakupu ww mocno zepsuł wielki BF przy ogniskowych 70-100, który niniejszym został poprawiony na Żytniej. Szybko, bezboleśnie i skutecznie.
Teraz wiem co mieli na myśli ludzie mówiący o tym szkle "What a lens!" :-D
Moją radość z zakupu ww mocno zepsuł wielki BF przy ogniskowych 70-100, który niniejszym został poprawiony na Żytniej. Szybko, bezboleśnie i skutecznie.
Teraz wiem co mieli na myśli ludzie mówiący o tym szkle "What a lens!" :-D
a mógłbyś napisać ile czasu im to zajęło, i jeśli był to obiektyw bez gwarancji ile coś takiego kosztowało ?? swoją drogą może ktoś inny się orientuje ile kosztuje kalibracja właśnie tego szkła (o ile jest różnica w cenie kalibracji różnych szkieł...)
GALERIA CB <========> GALERIA digart.pl
Canon EOS 5D + 24-105 f/4 L IS + 70-200 f4 L + 35 f/1.4 L + 580 EX + Jupiter 9 MC 85 f/2 + Sonnar 135 f/3,5MC - GENERALNIE CAŁA MASA SPRZĘTU, I TOTALNY BRAK UMIEJĘTNOŚCI
ja za klibracej tego samego szkla zaplacilem 134,20 zł. Kalibracja trwala ponad poltora miesiaca. W tym czasie bylem u nich trzy razy. Nie chce juz o tym nawet myslec bo bede mial koszmary w nocy.
GALERIA CB <========> GALERIA digart.pl
Canon EOS 5D + 24-105 f/4 L IS + 70-200 f4 L + 35 f/1.4 L + 580 EX + Jupiter 9 MC 85 f/2 + Sonnar 135 f/3,5MC - GENERALNIE CAŁA MASA SPRZĘTU, I TOTALNY BRAK UMIEJĘTNOŚCI
moze doprecyzuje: ok tygodnia w serwisie z pozniej tydzien u mnie. I tak trzy razy. A to jeszcze dlugi majowy weekend sie trafil po drodze i tak sie uzbieralo z poltora miecha. Partacze za kazdym razem oddawali mi mydlo wciskajac jakies tanie kawałki i dziwne teorie. Wiec ani szybko, ani skutecznie.