Strona 3 z 13 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 125

Wątek: [KATOWICE] Ustawki na wspólne robienie zdjęć !!!

Bywalec
    Miasto
    Katowice

Talking

Cytat Zamieszczone przez Zakk Wylde Zobacz posta
    Dlaczego w soboty są plenerki Ja mam weselka i nie mogę na żadny plener wyjechać.
    No wiesz zawsze mozesz powiedziec mlodej parze ze wpadnie jeszcze 5 fotografow pofocic i beda miec zdjec a zdjec
    Dziś jest pierwszy dzień reszty Twojego życia. Uwieczniaj to na zdjęciach !!

Początki nałogu
    Miasto
    Metropolia Trzebinia :D

Domyślnie

Szczerze fajnie by było jak na plenerku było by 5 fotografów. Inne pary młode były by mocno zdziwione

Bywalec
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

Wiesz, zawsze jest taka mozliwosc tylko to trzeba dograc z para mloda i uzyskac ich zgode a wtedy montujemy ekipe i focimy wtedy maja w czym wybierac a fotoludzie moga sobie popstrykac i zobaczyc jak to jest

Początki nałogu Awatar ecki74
    Miasto
    Mikołów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez titit Zobacz posta
    Wiesz, zawsze jest taka mozliwosc tylko to trzeba dograc z para mloda i uzyskac ich zgode a wtedy montujemy ekipe i focimy wtedy maja w czym wybierac a fotoludzie moga sobie popstrykac i zobaczyc jak to jest
    No to jest super pomysł , biorąc pod uwagę, że jestem w dziedzinie fotografii amatorem to taka szansa na fotografię ślubną nie zdarza sie często. :grin:
    CANON-owe zabawki + parę zoom-ów ; coś stałego i błysk

uczę się robić ... zdjęcia i stronkę ... www.ecki74.za.pl

Bywalec
    Miasto
    Katowice

Talking

Cytat Zamieszczone przez ecki74 Zobacz posta
    No to jest super pomysł , biorąc pod uwagę, że jestem w dziedzinie fotografii amatorem to taka szansa na fotografię ślubną nie zdarza sie często. :grin:
    To trzeba rzucic haslo: "czy jest tutaj ktos, kto zamierza sie pobrac w najbliższym czasie? to jak chcecie duuuzo fotek to zglaszac sie" !! moze ktos sie zglosi a inne rozwiazanie topoprostu wparowac w jakas sobote do kosciola i poprostu focic to tez moze byc ciekawy wypad i nie musi byc wcale w plenerze

Awatar Grzesiek K
    Miasto
    gliwice

Domyślnie

Kubak82, moze teraz uda nam sie na siebie trafic. ustalajcie jakies konkrety, tez bylbym chetny.
    Fotografia ślubna https://grzesiekkogut.pl

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez theremin Zobacz posta
    Dla mnie knockout... Przecież na Śląsku co krok można natrafić na super temat. Ulice, rudery, einfarty, haźle, dworce, meliny, zakłady pracy mające - że tak powiem - czasy świetności za sobą...

Parki są wszędzie...
    to zalezy co focisz.. dla mnie industrial jest malo ciekwy i glownie foce przyrode.. wiecej jej w parku niz w miejsach o ktorych pisales..

Cytat Zamieszczone przez Grzesiek K Zobacz posta
    Kubak82, moze teraz uda nam sie na siebie trafic. ustalajcie jakies konkrety, tez bylbym chetny.
    no ja tez mam taka nadzieje :-) .. choc na razie poza ogolnym gadaniem o sobocie, konkretow co do spotkania w Katowicach brak :wink: .. najwyzej znow umowimy sie na jakas chora poranna godzine nad j. Goczalkowickim

Bywalec
    Miasto
    Katowice

Exclamation

Cytat Zamieszczone przez Kubak82 Zobacz posta
    .. choc na razie poza ogolnym gadaniem o sobocie, konkretow co do spotkania w Katowicach brak :wink: ...
    No wiec moze trzeba zrobic liste kto jest chetny i prosze sie wpisywac co do godziny to ktora wchodzi w gre ??
    LISTA:
    1. TiTiT
    2. ...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

ja od poczatku deklarowalem sie ze bede i nic sie nie zmienilo :-)

godzina tez jest mi obojetna ale jako ze od czegos trzeba zaczac to zaproponuje 10

Bywalec
    Miasto
    Katowice

Exclamation

Cytat Zamieszczone przez Kubak82 Zobacz posta
    ja od poczatku deklarowalem sie ze bede i nic sie nie zmienilo :-)
    godzina tez jest mi obojetna ale jako ze od czegos trzeba zaczac to zaproponuje 10
    ok czyli 28-07-2007 godzina 10:00
    1. TiTiT
    2. Kubak82
    3. ... ??

Strona 3 z 13 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów