Strona 6 z 13 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 125

Wątek: [KATOWICE] Ustawki na wspólne robienie zdjęć !!!

theremin
    Guest

Domyślnie

W!

Niestety, termin jest ok, ale tematyka mi nie odpowiada. Jedyne co mi się kojarzy z ZOO to wielki smród i ograniczona odpowiedzialność...

To już może ś.p. Huta Kościuszko i dalej... co tam jeszcze jest w pobliżu...
    stare szyby kopalniane np.: Prezydent...

Pzdr!

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez theremin Zobacz posta
    W!

Niestety, termin jest ok, ale tematyka mi nie odpowiada. Jedyne co mi się kojarzy z ZOO to wielki smród i ograniczona odpowiedzialność...

To już może ś.p. Huta Kościuszko i dalej... co tam jeszcze jest w pobliżu...
    stare szyby kopalniane np.: Prezydent...

Pzdr!
    Popieram pomysł. Pytanie czy do huty można się łatwo dostać.

Pozdrawiam
    Maciek Bryński
    Strona domowa Galeria

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez theremin Zobacz posta
    To już może ś.p. Huta Kościuszko i dalej... co tam jeszcze jest w pobliżu...stare szyby kopalniane np.: Prezydent...
    no i jest pat bo mnie z kolei indostrial nie lezy - kupa zlomu i betonu ;-)

to moze zrobmy tak - jesli wiekszosc bedzie za "poprzemyslowym" plenerkiem to sprawa bedzie jasna.. mnie to jak mowilem srednio kreci, ale moze wpadne na troche tylko dajcie znac gdzie i o ktorej ;-)

Bywalec
    Miasto
    Katowice

Question

Cytat Zamieszczone przez maver1ck Zobacz posta
    Popieram pomysł. Pytanie czy do huty można się łatwo dostać.
    Plener naprawde nie jest wiążący wiec mozna wszystko pogodzic, dla mnie nie jest to problem! ja sie dostosuje!
    Cytat Zamieszczone przez Kubak82
    to moze zrobmy tak - jesli wiekszosc bedzie za poprzemyslowym" plenerkiem to sprawa bedzie jasna
    raczej nie ma czasu na glosownie tylko trzeba sie poprostu umowic i wtedy na pewno sie dogadamy i gdzies pojdziemy wiec czy umawiamy sie na PRIV czy na ogolnym ??
    Dziś jest pierwszy dzień reszty Twojego życia. Uwieczniaj to na zdjęciach !!

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

ogolne sprawy takie jak np. co bedziemy focic ustalmy najpierw na forum by i inni wiedzieli czy im to pasuje i mogli ew. dolaczyc.. szczegoly takie jak dokladne miejsce ustalimy na PW :smile:

a co do glosowania to nie powinno byc problemu - niech sie kazdy okresli i bedzie po sprawie - ja jestem za "wielkim smrodem i ograniczona odpowiedzialnośća" w zoo :razz:

Bywalec
    Miasto
    Katowice

Question

Cytat Zamieszczone przez Kubak82 Zobacz posta
    ogolne sprawy takie jak np. co bedziemy focic ustalmy najpierw na forum by i inni wiedzieli czy im to pasuje i mogli ew. dolaczyc.. szczegoly takie jak dokladne miejsce ustalimy na PW :smile: a co do glosowania to nie powinno byc problemu - niech sie kazdy okresli i bedzie po sprawie - ja jestem za "wielkim smrodem i ograniczona odpowiedzialnośća" w zoo :razz:
    ok, to ja jestem neutralny wiec moj glos mozna przypisac do wiekszosci ja chce focic a pozniej sie bede zastanawial czy mi to psi czy nie ale jak sadze wszystko mi bedzie pasic no to kto nastepny sie wypowie za czym jest ??

Awatar Grzesiek K
    Miasto
    gliwice

Domyślnie

co do tematu to ja staram sie nie ograniczac... moze byc street moze byc industrial moze byc zoo czy park (z zoo jedyny problem u mnie to brak tele, u mnie ogniskowe koncza sie na 70 ) ale moze uda mi sie cos zalatwic.
    a jak nie to najwyzej zrobie street'a w zoo :P
    Fotografia ślubna https://grzesiekkogut.pl

Bywalec
    Miasto
    Katowice

Question

Cytat Zamieszczone przez Grzesiek K Zobacz posta
    co do tematu to ja staram sie nie ograniczac... moze byc street moze byc industrial moze byc zoo czy park (z zoo jedyny problem u mnie to brak tele, u mnie ogniskowe koncza sie na 70 ) ale moze uda mi sie cos zalatwic. a jak nie to najwyzej zrobie street'a w zoo :P
    to na razie 2 glosy neutralne i 1 za ZOO czy ktos cos dorzuci ?? :rolleyes:

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez titit Zobacz posta
    to na razie 2 glosy neutralne i 1 za ZOO czy ktos cos dorzuci ?? :rolleyes:
    To ja dorzucam głos za industrial.
    Maciek Bryński
    Strona domowa Galeria

Bywalec
    Miasto
    Katowice

Question

Cytat Zamieszczone przez maver1ck Zobacz posta
    To ja dorzucam głos za industrial.
    2 glosy neutralne i 1 za ZOO i 1 na industrial czy ktos chce przeglosowac i wyskoczyc z nami na maly plenerek?
    ps. oczywiscie Ci co sie tak bronia przed tym czy tamtym niech pozniej nie wymiekaja tylko tez sie z nami wybiara!

Strona 6 z 13 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów