Pokaż wyniki od 1 do 10 z 125

Wątek: [KATOWICE] Ustawki na wspólne robienie zdjęć !!!

Widok wątkowy

Bywalec
    Miasto
    Katowice

Question

Cytat Zamieszczone przez Kubak82 Zobacz posta
    no to moze jednak wspomniany park?? jest zoo, jest skansen - w drodze powrotnej ew. jakies streetfoto w centrum :smile: .. chyba je ktos ma jeszcze jakies inksze pomysly jak chcesz konkurs to mozna przed plenerkiem jakis temat wybrac i spotkamy sie potem w trojke (Grzesiek K cos sie nie odzywa ale zakladam, ze sie zjawi :-) ) w battle cage
    Nie widze problemu z tym ZOO tylko czy nas wpuszcza do niego z aparatami ?? mozna tez zaliczyc skansen jak juz mowimy o parku streetfoto to ja bym wolal na samym poczatku bo pozniej juz bym nie wracal do centrum tylko kierowal sie do chaty a co do konkursowych fotek to trzeba wybrac temat: LINK i zobaczyc czy cos z tego wyjdzie moze ktos ma inny pomysl to prosze pisac co do Grzesiek K to ja chlopka nie znam wiec nie wiem czy bedzie wiec moze dla przypomnienia sobota 28-07-2007 g. 10:00 w Katowicach jest organizowany wypad plenerowo-zapoznawczy wiec wszyscy chetni nie bac sie tylko sie umawiac ok a gdzie sie spotkamy ?? moze centrum tzw. zaba na stawowej ?? pozniej wspomniane streetfoto i ZOO no chyba ze inne plany beda
    Ostatnio edytowane przez titit ; 25-07-2007 o 14:37
    Dziś jest pierwszy dzień reszty Twojego życia. Uwieczniaj to na zdjęciach !!

Uprawnienia umieszczania postów