Strona 13 z 13 PierwszyPierwszy ... 3111213
Pokaż wyniki od 121 do 125 z 125

Wątek: [KATOWICE] Ustawki na wspólne robienie zdjęć !!!

Bywalec
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

to moze cos wymyslimy w tygodniu, ja bym byl za wtorkiem bo rano w poniedzialek nie bardzo moge a jutro juz mam jakies tam plany. co Wy na to?
    ps. do Krakowa ja sie wybieram
    Dziś jest pierwszy dzień reszty Twojego życia. Uwieczniaj to na zdjęciach !!

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez titit Zobacz posta
    ja bym byl za wtorkiem
    a ja dzis wlasnie odbieram sobie nowe szkielka wiec nie dam rady..

cos watek ucichl a zaczynalo sie tak fajnie :smile: !! napiszcie jaki dzien by komu najbardziej pasowal - przyszly tydzien i weekend 8-9.. co za problem skrzyknac sie na pare godzin i pofocic :-) a w razie czego:

ps. do Krakowa ja sie wybieram
    wiec najpozniejsze spotkanie (przynajmniej czesci) canonierow z Katowic bedzie w Krakowie :-) .. mozemy sie przed zlotem umowic co do dojazdu.. nie wiem jeszcze czy pojade na 2 dni czy na 1, ale najpewniej pojade autem wiec w razie czego beda 3 miejsca wolne, conajmniej w jedna strone :-)
    Ostatnio edytowane przez Kubak82 ; 28-08-2007 o 11:53

Bywalec
    Miasto
    Katowice

Red face

Cytat Zamieszczone przez Kubak82 Zobacz posta
    a ja dzis wlasnie odbieram sobie nowe szkielka wiec nie dam rady..
    no ladnie, ladnie coz to za zakupy sie zrobilo, co ?? czyzby jakies szkielka z 10000
    cos watek ucichl a zaczynalo sie tak fajnie :smile: !! napiszcie jaki dzien by komu najbardziej pasowal - przyszly tydzien i weekend 8-9.. co za problem skrzyknac sie na pare godzin i pofocic :-)
    co do spotkania to teraz juz bedzie coraz ciezej bo od poniedzialku ide do pracy wiec moze byc ciezko, myslalem ze cos dzisiaj (28-08-2007) zrobimy ale jakos nie bylo chetnych
    mozemy sie przed zlotem umowic co do dojazdu.. nie wiem jeszcze czy pojade na 2 dni czy na 1, ale najpewniej pojade autem wiec w razie czego beda 3 miejsca wolne, conajmniej w jedna strone :-)
    Ja chetnie sie zabiore jesli to oczywiscie mozliwe Bede chyba jechal na jeden dzionek ale to na pewno jeszcze sie jakos zgadamy

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

no ladnie, ladnie coz to za zakupy sie zrobilo, co ??
    eee, raptem 24-105 L i 50 1.4 .. troche slubow wpadlo ostatnimi czasy wiec i "warsztat pracy" mozna bylo odswiezyc :-D

Ja chetnie sie zabiore jesli to oczywiscie mozliwe Bede chyba jechal na jeden dzionek ale to na pewno jeszcze sie jakos zgadamy
    u mnie tez wersja jednodniowa zaczyna brac gore ale jeszcze troche czasu na urabianie polowicy zostalo ;-) !! tak czy inaczej sluze miejscem a i mam nadzieje, ze przed krakowem zbierze sie pare osob i wyskoczymy na jakis plener :smile:

Bywalec
    Miasto
    Katowice

Wink

troche slubow wpadlo ostatnimi czasy wiec i "warsztat pracy" mozna bylo odswiezyc :-D
    No prosze, prosze to bedziemy musieli sie spotkac i pogadac o tym odswierzaniu bo tez bym byl zainteresowany tym bardziej ze pustki w sprzecie
    u mnie tez wersja jednodniowa zaczyna brac gore ale jeszcze troche czasu na urabianie polowicy zostalo ;-) !! tak czy inaczej sluze miejscem a i mam nadzieje, ze przed krakowem zbierze sie pare osob i wyskoczymy na jakis plener :smile:
    nie widze problemu bo juz niebawem bedzie mozna cos wymyslec z ta huta wiec jak cos to ja chetnie tylko wiadomo praca teraz bedzie i kiepsko moze byc z czasem ale pozyjemy zobaczymy, a co do krakowa to juz mozesz wpisac mnie na tymczasowa liste bo to roznie bywa i nie mozna przewidziec co bedzie za miesiac pozdr.

Strona 13 z 13 PierwszyPierwszy ... 3111213

Uprawnienia umieszczania postów