Proponuję przenieść plenerek na październik .
Proponuję przenieść plenerek na październik .
Jestem za październikiem , bo do końca miesiąca pogoda chyba nie będzie sprzyjała , ponadto w sobotę jestem w pracy![]()
Jednak jeśli coś wymyślicie to postaram się dać radę![]()
Pazdziernik brzmi sensownie![]()
to sobie dalej proponujcie sensowne terminy, az sie pazdziernik skonczy, potem w listopadzie bedzie za zimno, w grudniu to juz swieta a w styczniu brak pieniedzy.
jak ktos chce zdjecia robi to nie p* przez 3 tygodnie gdzie i kiedy tylko sie zbiera.
ja wycofuje propozycje przewozu. znajde spokojnie 2 chetnych niezwiazanych z forum onanistycznymi, ktorzy nie znajda kazdej wymowki byle sie nie wybrac. ja jednak z checia pojade zamiast pop*, ze chcialbym...
EOT z mojej strony.
no ja dopiero jutro we wrocku bede(zaczynaja sie studia), wiec stad moj post.
Szkoda...ja się z pracy nie mogę urwać a raczej nie bawi mnie jazda dzień wcześniej, żeby potem jeszcze rano wstawać...
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
No i nic nie wyszło z tego tygodnia. Proponuję w takim razie najbliższą środę, termin sztywny i nie podlegający dyskusji :-)
Przypominam również o możliwości małego spotkania w najbliższą sobotę na rajdzie:
http://canon-board.info/showthread.php?t=26399
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
tylko jakie godziny...mam nadzieję, ze popołudniowe tj. po 14:30 a najlepiej ok. 15 w rynku to akurat dotrę![]()
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Gdzie i o którejW środę koncze zajęcia o 15 na PWR pod D1 więc mozna się tam spotkac
![]()