Cytat Zamieszczone przez Vitez
Tak, nie, nie (nic nie mam opanowane na 100%) , nie (nie zaczynam ahtyzmowac, pstrykam fotki do szuflady glownie)... ale cieszy mnie ze w dalszej wypowiedzi wrociles do tematu watku, bo nie o mnie tu powinnismy rozmawiac, a tego typu wycieczki personalne nie najlepiej swiadcza o Tobie .
A mi sie jednak wydaje ze fotografia jest sztuka a nie rzemiosłem... bez eksperymentow nic by nie powstalo... poza tym nie trzeba konczyc kursow, szkol i opanowywac "podstawowych ujec" by robic ciekawe i porywajace fotografie. Intuicja, wyczucie i i takie tam rozne... sie tez przydaja

Vitez powiedz mi co Ty piszac ze robisz fotki do szuflady chciales powiedziec bo jakos nie lapie? Ze jak do szuflady to nie wazne jakie one sa, ze nie wolno o nich mowic?
A to okreslenie ahtyzmowac? Tez nie bardzo wiem co ma znaczyc?
Ze jak ktos napisze wiersz to jest grafoman, a jak zrobi fote inna niz kanon to co ahtyzta :-?
Inna sprawwa, ze wycieczek personalnych nie robilem, tylko zwyczajnie odniosłem sie do Twoich uwag, i wypowiedzialem wlasne zdanie na temat rad jakie udzieliles autorowi watku.