Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Lowepro Mini Trekker AW dodatkowy stelaż?

Mieszany widok

Bywalec Awatar Costus
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie

Przeglądałem trochę Rovery - wydaje mi się, że trochę za mało miejsca miałbym na sprzęt. Tu jednak mini trekker jest nie zastąpiony - można do niego zapakować zadziwiającą ilość sprzętu.
    Górna część która jest w obu Roverach jest mi nie bardzo potrzebna - zawsze wędruje z żoną, która ma właściwy plecak Nie mogę też nigdzie się dopatrzeć, czy jest w tych plecakach jakiś bardziej oddychający system
    ...kto w sercu nosi zieloną gałązkę, może być pewny,
    że wcześniej czy później siądzie na niej ptak śpiewający...

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

To chyba w takim razie przy takich wymaganiach zostaje ci Nature Trekker i powyzej... ale cena...

Początki nałogu Awatar Diabeł
    Miasto
    Płock

Domyślnie

Cpctus może Cię to zainteresuje,
    kiedyś bardzo chwalony plecak na pl.rec.foto PHOTOPACK 16 L Jack Wolfskin
    http://www.e-horyzont.pl/site/?mod=o...kat=&prod=1683
    W swojej ofercie mają dwa plecaki. W warszawie można obejrzeć zdaje się, że w Centrum Handlowym Targówek. Widziałem obydwa i system nośny rozwiązany duzo lepiej niż w MiniTrekerze.
    Jest jeszcze plecak Kapadocja firmy Pajak www.pajak.com.pl też niezłe recenzje zbierał na pl.rec.foto, system nośny na zdjęciu prezentuje się całkiem nieźle. O ten plecak pytałem w wątku w czym nosić sprzęt, ale z forumowiczów nikt nie zetknął się z tym plecakiem.
    Ja osobiście zdecydowałem się na mini trekkera, wcześniej śmigałem po górach z Orion Trekkerem, ale po dokupieniu 70-200 okazał się za mały.

Uprawnienia umieszczania postów