Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Lowepro Mini Trekker AW dodatkowy stelaż?

Uzależniony Awatar TomS
    Miasto
    Strzelin

Domyślnie

Ja ostatnimi czasy zafundowałem sobie photo trekker i jestem bardzo zadowolony. Mieszczę wszystko to co w stopce i mam jeszcze miejsce na 2 obiektywy i puszkę. No i dodatkowo dopinam do niego daypack do którego mieszczę coś do picia i jedzenia. Trochę waży ale po całym dni noszenia jest wygodnie.

Początki nałogu Awatar Diabeł
    Miasto
    Płock

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TomS Zobacz posta
    Trochę waży ale po całym dni noszenia jest wygodnie.
    A jak z wentylacją pleców ?

Uzależniony Awatar TomS
    Miasto
    Strzelin

Domyślnie

Nosiłem go jak miałem i polar i sam krótki rękawek i jest dużo lepiej niż w mini trekker. Niby podobnie przylegają do ciała ale photo trekker lepiej odprowadza cały pot.
    Jest on też bardziej stabilny. Statyw przypięty z boku ale nie czuć żeby przechylało na jedna stronę.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

moim ulubionym plecakiem na jednodniowe wycieczki w gory jest wolfgang walker (najwiekszy ma 42l) z rewelacyjna siatka dystansowa na plecach.. pierwszy plecak w ktorym plecy mi sie nie poca .. czasem wiec na dol wrzucam kurtke i cos do jedzenia a na gorze laduje sprzet i szkla w futeralach.. nosi sie to super ale srednio wygodny jest dostep do sprzetu

testowalem ostatnio tez Tamrac'a expedition 8 ale to bydle zapakowane sprzetem, ze statywem + picie i jedzenie jest masakrycznie ciezkie i.. srednio wygodne .. pas biodrowy jest za nisko i brak regulacji wysokosci szelek

tak zle i tak niedobrze :neutral:

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Pogdybam sobie ze gdybym mial jechac w gory na weekend to moj CompuRover swietnie by sie nadal, ale na dluzszy wyjazd to skusilbym sie na to: http://www.torbylowepro.pl/product_i...roducts_id=183
    ale i tak druga osoba do noszenia sprzetu niefoto bylaby potrzebna.

Uzależniony Awatar TomS
    Miasto
    Strzelin

Domyślnie

Nie wiem jak jest naprawdę ale podobno te boczne kieszenie przypinane z boku są mało pojemne. I zostaje jeszcze kwestia czy ktoś lata samolotem czy nie. Bo ten pro trekker jest niby za duży a największy jaki ma lowepro to photo trekker.

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Nie wiem jak jest naprawdę ale podobno te boczne kieszenie przypinane z boku są mało pojemne.
    Te boczne kieszenie sa na szkla (Pouch Lens Trekker). Na podreczne graty nie foto jest przypinany na jego tyl Trekker DayPack.

I zostaje jeszcze kwestia czy ktoś lata samolotem czy nie. Bo ten pro trekker jest niby za duży a największy jaki ma lowepro to photo trekker.
    Zeby plecaki tej klasy brac jako bagaz podreczny to mozna zapomniec. Rozne daypacki czy minitrekkery to tak... ale nie na wielodniowa wycieczke w gory.
    A poza tym Pro Trekker jest wiekszy i nowoczesniejszy od Photo Trekkera ( 53.5cm x 38cm x 59,5cm vs 37 x 38 x 54,5cm - wymiary zewn. ).

Uzależniony Awatar TomS
    Miasto
    Strzelin

Domyślnie

Vitez napisał:Te boczne kieszenie sa na szkla (Pouch Lens Trekker).
    Borze wiedzieć. Bo oglądnąć go nie miałem gdzie a pytałem się o niego kolesia z lowepro i nic o tym nie mówił. Wspominał tylko że są one na drobne rzeczy.

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Borze wiedzieć. Bo oglądnąć go nie miałem gdzie a pytałem się o niego kolesia z lowepro i nic o tym nie mówił. Wspominał tylko że są one na drobne rzeczy.
    Tam tez jest jakis Pouch na drobne rzeczy ale chyba nie ma go na zdjeciach... to bardziej luzna sakwa niz takie dlugie tuby. No ale najlepiej to jednak obejrzec i wypytac u jakiegos przeszkolonego dystrybutora.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów