Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 52

Wątek: [kahir] Foty - Głównie samoloty

Uzależniony
    Miasto
    Krosno

Domyślnie

za MacGyverem ...
    zdjecie inne niz wszytskie z samolocikami
    to dla nie ktorych zaleta dla innych wada
    dla mnie wada , choc zdjecia ogladam z zaciekawieniem
    6D 30D 35 85 70-200 430EX

Pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar snow
    Miasto
    Świdnik/Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    Fajne kadry, fajne fruwadła ale obróbka strasznie razi, przynajmniej mnie. Tak wykonana stylizacja trąci PSem na odległość.

Nie szkodzi, ważne że ciekawsze niż te muflonowe cropy-gnioty Zawsze to jakiś nowy i ciekawy sposób na pokazanie czegoś co pewnie każdy by pstryknął tak samo. Chociaż klimat trochę nadają te kolory co w przypadku samolotów z tej epoki jest ciekawym rozwiązaniem
    40d + m42 58-500 + EF 18-75

"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770

kahir
    Guest

Domyślnie

Trąci PSem bo musi trącić, jak inaczej zrobić stylizacje? Jak inaczej cofnąć się w czasie? Każda idea, pomysł, styl itp itp zawsze będzie miała wrogów i zwolenników a o gustach podobno się nie dyskutuje - bla bla prawie banały każdy wie o co chodzi. Cieszę się że są tacy którym się podoba to co robię. Na PSie pracuje od około 6tyg. prędzej nie używałem, ba nawet nie fociłem, to moje początki , mimo że stary koń ze mnie z każdym dniem dostrzegam więcej błędów i uczę się jak robić lepiej -( dzięki wam też ) Dziękuje wszystkim za posty zarówno zwolennikom jak i przeciwnikom ostrzejszego PSucia. I wrzucam popsutego Spitka w podzięce tym pierwszym i na pohybel drugim Pozdrawiam wszystkich którzy tu bywają i czekam opinii.

20.

Początki nałogu Awatar 1507
    Miasto
    Zduńska Wola

Domyślnie

jak się umie PSuć to daje to niezłe efekty i w twoim przypadku takie one są, gratulki

kahir
    Guest

Domyślnie

I jeszcze Gladiator
    21.

Początki nałogu Awatar 1507
    Miasto
    Zduńska Wola

Domyślnie

a jakie szkiełko?

kahir
    Guest

Domyślnie

Zwykły EF 90-300 f4.5-5.6

Bywalec Awatar Bonczar
    Miasto
    Krosno/Rzeszów

Domyślnie

Zdjęcia lepsze pod względem Ps-ucia bo nie widać już białej obwódki wokół samolotów.
    Canon EOS 40D|| 5D MK2 || 17-55 2.8 IS || 50 1.4 ||70-200 4L|| 430EX

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Hmm, ponownie, że tak powiem "chyba rozumiem zamysł ahtysty" ;-) ale to do mnie nie trafia. "Z boku i lekko z dołu" to chyba najmniej ciekawy kadr jeśli chodzi o samolot (nie to żebym sam takich nie wstawiał ). Nie masz kadru choć odrobinę bardziej "banking" (wstyd przyznać, nie wiem jak to jest po polsku ) w Twoją stronę? I chyba trochę za ciemno, nawet jak na taką stylizację.

PS dzięki za podpowiedź z bleach bypassem i za Spitfire'a w dużym rozmiarze... mam wielką ochotę powiesić go sobie na scianie ;-)

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon Zobacz posta
    Nie masz kadru choć odrobinę bardziej "banking" (wstyd przyznać, nie wiem jak to jest po polsku ) w Twoją stronę?
    Moze chodzi ci o pochył ? Znaczy nie leci profilem do ciebie a pokazuje troszke pleckow (lekki wiraz/kawalek beczki/lot bokiem) ?

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów