Jakoś nie znalazłem wątku o Fotojokerze więc zakładam nowy, gdyby był to proszę moda o ingerencje
Dzisiaj przypadkiem wlazłem na stronę fotojokera i zobaczyłem, że maja promocje na canona 30D i cenę 3333zł. Bardzo się ucieszyłem z tego powodu, bo akurat chciałem go kupić. Moje zdziwienie było tym większe gdy kliknąłem sklep online i widniała tam jeszcze niższa cena: 3199zl. Taniej niż gdziekolwiek na allegro. Promocja jest od dziś.
Cene te można uzyskać tylko zamawiając przez internet, ale wystarczy wybrać przy zamówieniu odbiór w sklepie i można skorzystać również ze sprzedaży ratalnej. W tym ostatnim przypadku uwaga, bo system internetowy proponuje Lukasa, który jest o wiele droższy od GE Money Bank, który z kolei jest dostepny bezpośrednio w sklepie.
Oczywiście jako dodatek do zaokrąglenia kwoty dostajemy analoga 300V za symboliczną złotówkę. Ja jestem świerzo po zakupach i bardzo się cieszę z tego powodu. Pewnie niedługo zaczną spadać ceny na allegro, kto jednak chce puszke na już to warto się skusić na fotojokera..