Ja przed chwilą byłem w Fotojokerze pooglądać sobie ten model, żebyście wiedzieli jak ta 40-stka do mnie mrugała. Chyba jeszcze trochę ze sobą powalczę i znając życie sie poddam![]()
Ja przed chwilą byłem w Fotojokerze pooglądać sobie ten model, żebyście wiedzieli jak ta 40-stka do mnie mrugała. Chyba jeszcze trochę ze sobą powalczę i znając życie sie poddam![]()
był 350D, 4D, 7D - jest 5D
Oj lecą ceny pięknie
Do tego paliwo coraz tańsze .... żyć nie umierać![]()
Ja kupiłem moje 40D (body) właśnie w fotojokerze za 2888zł. Pudełko rzeczywiście kitowe z lampą. Na moje pytanie dlaczego takie otrzymałem odpowiedź "bo takie ładniej wygląda" Po chwili Pani przyniosła mi oryginalne pudełko tzn białe jedynie z kodami kreskowymi i modelem aparatu. Wziąłem w oryginale ;]. Puszka nowiutka nie ma żadnych problemów z BF/FF. Jestem ogólnie bardzo zadowolony. Gwarancja rok w PL i drugi rok poza PL ;].
Tak tylko dla niezorientowanych w Fotojokerze jest teraz promocja na sony alpha. Wystarczy oddać dowolny aparat minolta lub konica i dostajemy 10% rabatu. Jesli ktoś jest zainteresowany zakupem sony to przy dzisiejszych cenach jest to dość fajna oferta. Np. a-700 + 16-105 = 4299 - 10% więc cena całkiem znośna.
Ostatnio edytowane przez gwozdzt ; 16-04-2009 o 13:56 Powód: move post
przeniosłem z wątku http://canon-board.info/showthread.php?t=46230
bo problem jakby inny :-)
ale tak swoją drogą, gdyby porównać:
450d + 18-55 is = 2515zł
alpha300 + 18-70mm = 1855zł (ewentualnie -10%)
to sony w ogóle ma te ceny całkiem znośne.
Dumping to czy Canon tak zdziera?