Takich mijałem średnio 5-6 razy na godzinęMoze za to ktos widzial niewysokiego goscia z plecakiem, do ktorego mialem przypiety pionowo z tylu statyw. (przez ktory zreszta sie na mnie kobieta z buzia wydarla, ze ktos sobie o to moze oko wybic)![]()
Takich mijałem średnio 5-6 razy na godzinęMoze za to ktos widzial niewysokiego goscia z plecakiem, do ktorego mialem przypiety pionowo z tylu statyw. (przez ktory zreszta sie na mnie kobieta z buzia wydarla, ze ktos sobie o to moze oko wybic)![]()
Panoramka fajna - kolor nieba - tylko... szkoda ze te chmury sie tak drastycznie zalamuja
PS.
i ta 4 mnie tez jakos nie pasuje![]()
Ostatnio edytowane przez fICHU ; 08-08-2007 o 21:49
7D, 30D, C17-40/4L, C24-105/4LIS, C70-300/4-5.6IS, T28-75/2.8, 580EX.II; KM DiMAGE Z3; Praktica L
Mój śmietnik
Ostatnio edytowane przez Anvers ; 09-08-2007 o 10:07
Canon 30D, 17-40/4L, 70-200/4L IS, 679B/234RC, Slik Pro 400DX
nie kit robi zdjecia
Dalej panowie i panie, taka masa ludzi tam byla i zadnych wiecej zdjec? Ja ciag dalszych swoich wrzuce jakos kolo jutra
Akredytowani?
Co tam udalo sie wiecej posiadajac plakietke?
7D, 30D, C17-40/4L, C24-105/4LIS, C70-300/4-5.6IS, T28-75/2.8, 580EX.II; KM DiMAGE Z3; Praktica L
Mój śmietnik
Swoje wrzucę jak tylko zostaną opublikowane przez redakcję.
Ślubna
No i niestety N.
Ja muszę swoje poobrabiać ....
JPGi z aparatu są żałosne .......
żeby wrzucić trzeba je najpierw obejrzeć
przez cztery dni uzbierało się tego sporo. jak pomyślę że trzeba to obejrzeć, wybrać, i bez obrabiania chociaż tylko wykopać do JPG to.......
nie chce mi się. za dużo roboty. chyba to zostawię na długie zimne jesienne i zimowe wieczory![]()
o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze
Ja byłem na kutrze patrolowym, co z tego, parada była w formie szczątkowej. Potem trzeba było wracać 3,5 godz ze Świnoujścia do Szczecina. Wiekszość żaglowcy została w Świnoujściu, na redzie były te mniejsze + Cuauhtemoc. W pewnym momencie wiara ruszyła na reje, świetny widok wyglądali jak lemingsy. Co z tego po chwili okazało sie, że zamiast stawiać żagle, oni je zwijająFajne było to, że meksykańska muzyka grała cały czas, ci goście to umieją się bawić. Byłem 4 lata temu w Gdyni, tamten zlot był bez porównania mniejszy, jedynie parada wypadła lepiej.
ArtMag