Najlepsze to z jakiegoś jachtu/łodzi jak nie własnej to prasowej ale żeby do niej wejść to trzeba mieć akredytację...
Najlepsze to z jakiegoś jachtu/łodzi jak nie własnej to prasowej ale żeby do niej wejść to trzeba mieć akredytację...
a może ma ktoś motorówkę do wypożyczenia????
patent sternika motorowodnego posiadamco prawda na małe motorki i niewielkie powierzchnie łodzi ale zawsze
![]()
o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze
o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze
a ja już jutro jadę i będe o 19 25 w szczecinie.
Już jutro jak pisałem będą pierwsze jednostki, moja jednostka będzie w piątek więc czas na focenie będzie jutro.
Aha w związku z tym, że Jarosław przybędzie na otwarcie będzie dużo kontrolujących wszystko borowców.
To już jutro!
Czy wiesz, o której to będzie godzinie i gdzie zacumuje?
Gwoli informacji:
Cuathemoc - żaglowiec marynarki Wojennej Meksyku. Jednostka ma 25 lat, 90 metrów długości i zabiera ponad 250 osób na pokład. Ostatnio Cuathemoc był na zlocie żaglowców w Gdyni w 2003 roku. Tam był najbardziej obleganym ze wszystkich żaglowców. Cuathemoc jest żaglowcem klasy A - należy do największych światowych żaglowców.
O której godzinie to jak dla mnie(zajmuj się innym żaglowcem) niewiadoma ale zgodnie ze stroną STI koło 9 rano(to się zmienia w bardzo dynamiczny sposób)
Cuahtemoc będzie stał koło ul. Kapitańskiej.