Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: Ktory statyw??

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Obejrzyj sobie jeszcze GoldFoto (podobno podrobka Frotki) Ja sam mam i jestem bardzo zadowolony. Bardziej odpowiada mi glowica do Gold foto niz w SHerpa, ale to moje zdanie. Staty jest solidny i stabilny.

http://www.allegro.pl/item214876913_...z_taniej_.html

a glowice mam taka:

http://www.allegro.pl/item212306375_...anfrotto_.html

Calosc w sklepie kosztowala mnie 280 zl. RObilem na nim makro i portrety i kilka koncertow. Wiadomo ze kazdy ma inne potrzeby ale jesli nie masz na Manfrotto to moze akurat ten?
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Bywalec
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Mi zależało na małej wadze przy zachowaniu solidności i uniwersalności (min wyskokość) i właśnie nabyłem Sherpa 435. Pierwsze wrażenia po obmacaniu - b. pozytywne i tylko 1,5 kg wagi.

Początki nałogu Awatar senner
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

ja bym brał sherbe (sam mam 600r - wygodniejsza będzie obsługa jedną rączką niż trzema. po za tym jakoś nie ufałbym firmie bez nazwy..
    no i w sherbie nie ma łącznika nóg (co jest wadą i zaletą zależnie od sytuacji..)

in film we trust

Coś już napisał
    Miasto
    Nowa Ruda / Tunbridge Wells

Domyślnie

Miałem dylemat wyboru sherpa 250R lub wyższy. To mam teraz 250R leciutki, stabilny.... na kilka lat starczy. Bawiłem się manfrotto. Nie ma porównania, stabilność + jakość wykonania. To właśnie będzie mój następny statyw gdy sherpa odmówi posłuszeństwa. Tylko nie mogłem sie jeszcze przekonać (ale to kwestia doświadczenia w manipulacji) głowicy w manfrotto, zamast głowicą aparatem

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów