Witam :-)
Wiecie może czy jest polska wersja Photoshop Lightroom? A jeśli będzie za jakiś czas to czy będzie można liczyć na bezpłatne uaktualnienie?
Wielkie dzięki za odpowiedzi, pozdrawiam :razz:
Witam :-)
Wiecie może czy jest polska wersja Photoshop Lightroom? A jeśli będzie za jakiś czas to czy będzie można liczyć na bezpłatne uaktualnienie?
Wielkie dzięki za odpowiedzi, pozdrawiam :razz:
Raczej nie spodziewalbym sie wersji spolszczonej (przeciez ACR w PSie nie jest spolszczony). A co jest nie tak z ENG wersja? Przeciez w Lightroomie wszystko to intuicja - bierz eng
A przepraszam nie wiedzialem - zawsze wszyscy maja wersje eng - tak wiec myslalem ze Adobe tego nie spolszczyl. Przepraszam za zamieszanie - co i tak nie ujmuje faktu ze Lightroom raczej nie powinien byc spolszczony (nie wydaje mi sie). Tak jak Dominique uwazam ze wersje angielskie to jedyne jakie powinny byc
Oj tam znowu naduzyzanie slowka "wszyscy" . Tu masz dowod ze nie wszyscy chociazby na tym forum: http://canon-board.info/showthread.php?t=19251 . No chyba ze chodzilo o twoje otoczenie.
Akurat angielski znam bo jestem nauczycielem...haha, tak tylko pytam z ciekawości w sumie. Ale i tak wolę polskie wersje programów. Dzięki za odp :-))
Ja używam programów spolszczonych o ile są![]()
Ja uzywam angielskich - polskie nazwy mi nieodpowiadaja, poza tym skroty klawiaturowe z regule sa popieprzone.
Pozdrawiam
Riccardo
--
Fuji & Ricoh