Gratulacje.
Gratulacje.
Gratuluję syna i nerwów. Ja przy pierwszym dziecku miałem głupka, a jak rodziła mi sie rok temu córeczka z nerwów zapomniałem lustra.
chroniczny brak czasu i zdolności, ale za to mam eLki i FF![]()
![]()
:rolleyes:
Bardzo fajny reportaż i ladne zdjęcia. Oczywiście gratulacje i pozdrowienia dla Młodego Fotografa![]()
Gratulacje od 5 tygodniowego tatusia.
jakieś D + sporo zapału
Nie będę oryginalny i również przyłaczę się do GRATULACJI. Dodam nawet, że zazdroszczę
A tu będę oryginalny - zauważyłem pewną niescisłość
"Niedzwiedziatko ma 3980g 59cm i 10 pkt w skali czegos tam oraz lapki i
stopki po tacie" - tymczasem na fot.4 widać wagę wyświetlającą 3245g))
Skala nazywa się Skalą Apgara i oznacza ogólną kondycję dziecka w momencie przyjścia na świat - dycha to znaczy że wszystko idealnie
Jeszcze raz gratulacje !
EOS 90D (w sumie)
Kraszan spostrzgawczy jestes oczywiscie na moim fotoblogu wyjasniam dlaczego tak jestwww.fotoblog.cba.pl a mianowicie pani doktor mnie wygonila z pokoiku gdzie badano malego i waga nie zdazyla nabic pelnej masy czyli 2980
![]()
dziekuje wszytkimdzis nosilem go 2 godz na rekach , ech... co tu gadac nie do opisania
![]()
zarabie pewnie migawke w 5d ile kosztuje wymiana jak by co![]()
Niedźwiedź, to kawał chłopa Ci się urodził.. Mój Mikołaj 7 tygodni temu miał parametry 560/3.0
Co do zdjęć, super. Zgaduję, że te zdjęcia to tylko część materiału (ja zrobiłem
dwa filmy), którą chcesz nam pokazać, reszta jest bardziej osobista.
pzdr i gratulacje
tadzik
20D, 350D, 17-55/2.8 IS, 85/1.8, 50/1.8, 580EX, 420EX.. No chyba że znowu skoczę
tak zdjec mam wiecaj ale to juz dla nas sa zdjecia![]()
Gratuluję.Niech bedzie szczesliwym mezczyzną.
Gratulaje niech maly też ma smykalke do fotografi jak szczęśliwy tata .
Świetne fotki, pozdrawiam