jeśli chodzi o statyw to trzeba go gdzieś "przywiązać" zależnie od modelu![]()
jeśli chodzi o statyw to trzeba go gdzieś "przywiązać" zależnie od modelu![]()
..ale temat nie doszukałem się tego...i ja jeżdze na moto, w tym sezonie była to xj diversion z przeróbka na nakedo-streeta. kozacka maszyna. jak ktoś wczesniej napisał dla mnie też docelowym motocyklem jest hayabusa <!>
Pozostając w temacie napisze jak zachowuje się aparat foto przy wypadku motocyklowym. np. taki 20d to na tyle solidna konstrukcja, że jak zaliczyliśmy glebe przy około 70-80 km/h (ja jako pasażer) i miałem go [aparat] ze sobą na szyji, to jak pierdyknał o glebe to... uszkodzeń zewnętrznych nie miał żadnych., nówka sztuka tylko troche porysowana w miejscu uderzenia, ale i to minimalnie.Fakt faktem, że uszkodzenia wewnętrzne na Żytniej wycenili na 1700 pln
Zapraszam w Bieszczady ! pozdrowienia dla wszystkich motomaniaków!
Ostatnio edytowane przez galesia ; 17-09-2007 o 19:30
a ja tzn w kilka osób kilkoma motocyklami się w bieszcze wybieramy jeśli pogoda dopisze w połowie października - takie zakończenie sezonu....
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
ja tam wszystkich zapraszam w sobote do Drohiczyna na zlocikwww.gryf.riders.pl tam sa jakies info
ja bede
![]()
Ja tez lubie sobie posmigac na motorku
Oto przyklad (jesli bede umial wkleic)
Eos 3, Eos 400D+BG-E3, Eos 350D Sigma 12-24, Canon 50 1.8 MK I, Sigma 20 1.8, Canon 80-200 2.8L, 3 x Canon 550 EX i inne drobiazgi
Dziekuje Artur
Jeszcze raz probuje pokazac jak smigam na motorku
Eos 3, Eos 400D+BG-E3, Eos 350D Sigma 12-24, Canon 50 1.8 MK I, Sigma 20 1.8, Canon 80-200 2.8L, 3 x Canon 550 EX i inne drobiazgi
Czy ktoś z kolegów Canonierów miał SV 1000 lub fazera 1000 i moze te motocykle porównac do XJRa 1300?
sv i fazer to pszczoleczki xjr to wół , wybral bym fazera![]()