Strona 10 z 13 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 121

Wątek: tu zbieram fotografow i motocyklistow :)

Uzależniony Awatar Viracocha
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DoMiNiQuE Zobacz posta
    Ojj muflon, bez urazy. Nie ma nic przeciwko ( ) Dzemowi, tylko smieszy fakt, ze motocykl + Dzem to jest zestaw obowiazkowy. Pokaz mi motocykliste, ktory nie slucha bluesa (dzemu). Ja nie znam takiego.
    A ilu znasz? Chyba niewielu...

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Jedyny motocykl jaki ja bym zaakceptował to Honda Goldwing :-D. Inna sprawa, czy to jest jeszcze motocykl? ;-)

Miasto
    Cieszyn

Domyślnie

witam, motocykle to moje drugie zboczenie oprócz lustra jeżdzę Yamaszką 535, w przyszłym sezonie może 1100......

Domyślnie

Goldwing to motocykl ma jednak wiecej z moto niz z automobilu
    Rider Viraga 1100 fajna ale nie ma ramy

Uzależniony Awatar miklo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Oj DoMiNiQuE. Po pierwsze: Dżem nie gra bluesa. Po drugie: wielu jazzmanów gra bluesa raczej nie dlatego, że tylko tyle potrafią ogarnąć. Po trzecie: brak fajerwerków technicznych nie oznacza, że muzyka jest prosta :-)

Coś już napisał
    Miasto
    Kędzierzyn Koźle

Domyślnie

Motocyklistą jestem, ale Dżemu i.t.d. nie trawię Wolę Linkin Park, Limp Bizkit lub Marilyn Manson'a posłuchać, niezbyt przepadam za zamulaczami.
    Dla mnie docelowym motorkiem jest Hayabusa.
    Rolaj te fotki z zlotu na G. Św. Anny są z tego roku ?

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yakuza Zobacz posta
    Rolaj te fotki z zlotu na G. Św. Anny są z tego roku ?
    owszem

Domyślnie

Widzę że wśród fotomaniaków pokutuje standardowy podział braci motocyklowej na harleyowców i przecinaki :smile:. Niestety to nie jest takie proste bo gro motomaniaków to tzw turyści motocyklowi którzy przemierzają na swych maszynach całe kontynenty. Sam od lat jeżdzę na tzw turystycznych enduro, najpierw był Transalp (po 20 latach przerwy wydawał się potworem) a obecnie śmigam na Hondzie Varadero bo to chyba jedyna maszyna na baku której jestem w stanie spokojnie zmiescić plecach ze sprzętem A jeżeli chodzi o spotkanie na Górze św. Anny to to nie zlot tylko Pielgrzymka !!!! , tak to przynajmniej nazywa organizator (zawodowy fotograf notabene ), niestety w tym roku jakoś nie udało mi się wstrzelić ale po fotkach widzę że nie straciłem wiele bo np z zeszłego roku mam prawie identyczne ujęcia

Pełne uzależnienie Awatar zanussi
    Miasto
    to tu to tam

Domyślnie

no ja za to jestem motocyklistą jeszcze ale muzyki słucham zupełnie odjechanej (motocyklista to i odjazd ). nie wiem czy ktoś z was słyszał Billa Laswella ale tego bardziej etnicznego, albo Jaha Wobble.... albo od czorta muzyki od czapy w stylu 16 horsepower, Bright Eyes, Nana Vasconcelos, Proem, Strata, The Flaming Lips, Jaga Jazzist... że o Dżemie i kasie Chorych nie wspomnę
    Oko plus aparat - dobrana para.

sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....

Coś już napisał
    Miasto
    Kędzierzyn Koźle

Domyślnie

W tym roku było fajnie, motocykli było bardzo dużo. To wrzucę kilka zdjęć z tej pielgrzymki. Mam nadzieję że za rok już na własnej maszynie pojadę , jak zapiszę się i zdam prawko

Tego trójkołowca też złapałem Ale jest na drugim planie.

Ostatnio edytowane przez yakuza ; 22-08-2007 o 17:54

Strona 10 z 13 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów