Strona 6 z 13 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 121

Wątek: tu zbieram fotografow i motocyklistow :)

Dopiero zaczyna Awatar dominpok
    Miasto
    Grudziądz

Domyślnie

Ja w zeszłym sezonie sprzedałem Hondę VF 550 F1
    A w przyszłym pewnie jakieś enduro albo jakiś choper.
    EOS 350D, EFS 18-55 II, 420EX , 512MB high sped, Sto-Fen Omni-Bounce
    domin@gdz.pl

Uzależniony Awatar FOTOGRAF
    Miasto
    Holandia, Polska

Domyślnie

a co powiecie na pocket bike?

http://i2.iofferphoto.com/img/item/1...bike_s4_09.jpg

zeby go miec trzeba miec jakies prawojazdy czy cus? wkoncu to nie 50ccm tylko 110ccm

wiecie gdzie w PL mozna dostac taki motorek?
    Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereli
    Canon? moze niedlugo!

Domyślnie

hehe umeczysz sie na poketbajku lepiej juz skutera 50ccm

dominpok nie chcesz VL1500 LC bo mi sie zamarzyla BMW gs 1100r

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

A ja już całkiem niedługo Suzuki DR650 :grin: Niestety na Krakowski zlot jeszcze nim nie przyjadę.

Coś już napisał
    Miasto
    Kędzierzyn Koźle

Domyślnie

Ja śmigam na Jawie 350TS - mocy mało, często stoi i trzeba w niej coś naprawiać ale frajdę z jazdy daje, pozwala poczuć tą wolność. W planach na następny rok mam jakąś 600tke
    A to fotka mej maszynki Widać że jest troszkę rzeczy do poprawy wizualnej ale zima jest długa i na spokojnie wszystko porobię

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dj_zibi Zobacz posta
    Marekb masz dużo racji tylko by znów nie wyszlo że motocyklisa czysty jak łza. Trzeba powiedzieć że często przeginamy z szybkością, a kierowcy puszek nie są nauczeni do nas zbliżających się baardzo szybko.
    to ja z perspektywy kierowcy puszki:
    fajnie chlopaki, ze sobie smigacie, ale swiatel hamowania "motórków" to czesto za czorta nie widac. ja juz sie nauczylem jezdzic z 2x wiekszym niz trzeba odstepem od dwoch kolek, ale zawsze jak jade przed takim to ciesze sie, ze ja jednak mam ta puszke dookola. nie zebym szarzowal (bo z dzieckiem z tylu, i z tym silnikiem z przodu... ), ale mimo wszystko
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

akustyk, co by sie nie dzialo to wlasnie my kierowcy puszek jestesmy najgorsi i "harjejofcy" (ze o ghost riderach na scigaczach nie wspomne) ze swa wolnoscia na dwoch kolkach nas nie lubia
    Ostatnio edytowane przez DoMiNiQuE ; 19-08-2007 o 12:26

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DoMiNiQuE Zobacz posta
    akustyk, co by sie nie dzialo to wlasnie my kierowcy puszek jestesmy najgorsi i "harjejofcy" (ze o gost riderach na scigaczach nie wspomne) ze swa wolnoscia na dwoch kolkach nas nie lubia
    jest dokładnie odwrotnie

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DoMiNiQuE Zobacz posta
    akustyk, co by sie nie dzialo to wlasnie my kierowcy puszek jestesmy najgorsi i "harjejofcy" (ze o ghost riderach na scigaczach nie wspomne) ze swa wolnoscia na dwoch kolkach nas nie lubia
    wiesz co... moze te niecale 30 wiosen na karku i dziecko z zona w aucie czlowiekowi zmieniaja punkt widzenia. ale w takich warunkach jak polskie, gdzie dozwolone predkosci sa, mowiac oglednie, niezbyt respektowane, gdzie kultura/technika/wyobraznia kierowcow reprezentuja epsilonowy poziom, i gdzie wreszcie stan nawierzchni jezdni odpowiada drogom 2-3 kategorie nizej za zachodnia granica... to ja naprawde nie widze juz miejsca na lubienie sie lub nie lubienie sie na drodze. no nie widze innej mozliwosci

chcialem tylko napisac, ze cyklisci sa trudni dla kierowcow, bo trzeba na nich znacznie bardziej uwazac. i ze przynajmniej dla wlasnego bezpieczesntwa powinni pamietac, o hamowaniu jak najwiecej silnikiem a mozliwie najmniej hamulcem
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Ja mogę się wypowiedzieć jak na razie jedynie z punktu widzenia rowerzysty. Nie można tragizować, nie jest znów tak źle.
    Pomimo, że często używam bardzo ruchliwych dróg, to zazwyczaj spotykam się z życzliwością kierowców choć jadę od nich dwa razy wolniej (ale przyspieszenie ze świateł mam lepsze :razz: ).
    Wiadomo, zawsze są przypadki totalnych kretynów (wyprzedzanie na trzeciego podczas gdy ja w tym momencie jadę na przeciwnym pasie czy mijanie 20 cm od kierownicy z 100 na liczniku) na to się nic nie poradzi.
    Kto powinien bardziej na siebie uważać ? Sądzę że ja na Ciebie (kierowcę) Ty na mnie, każdy tak samo uważnie, ot filozofia.
    Ostatnio edytowane przez Bagnet007 ; 19-08-2007 o 17:16

Strona 6 z 13 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów