Pokaż wyniki od 1 do 10 z 83

Wątek: Wzięty za PROFI nie widziałem zamku

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar schabu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

bo ma się wtedy darmowy wjazd do muzeów na całym świecie. poza tym dochodzi kwestia: "dzień dobry, jestem dziennikarzem... itd" i problemów raczej nie ma.
    Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?

fotografia biznesowa

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez schabu Zobacz posta
    bo ma się wtedy darmowy wjazd do muzeów na całym świecie. poza tym dochodzi kwestia: "dzień dobry, jestem dziennikarzem... itd" i problemów raczej nie ma.
    Taa... a próbowałeś już tego w polskich muzeach czy to na razie tylko teoria ?

Pozdr
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez schabu Zobacz posta
    "A dzien dobry, prosze tu jest cennik akredytacji. Foto, video, foto i video. Reportaz na zywo, wejscie do pomieszczen zamknietych czy mozliwosc uzycia rekwizytow dodatkowo platne"

A serio - nie teoretyzuj i sie nie chwal tylko najpierw sprawdz namacalnie jak to dziala.

Pełne uzależnienie Awatar schabu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    "A dzien dobry, prosze tu jest cennik akredytacji. Foto, video, foto i video. Reportaz na zywo, wejscie do pomieszczen zamknietych czy mozliwosc uzycia rekwizytow dodatkowo platne"

A serio - nie teoretyzuj i sie nie chwal tylko najpierw sprawdz namacalnie jak to dziala.
    teoretyzuje tylko w kwesti że nie będzie problemów z robieniem zdjęć. w sprawie wejść za darmo do muzeów etc. już nie teoretyzuje.
    Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?

fotografia biznesowa

Uprawnienia umieszczania postów