Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: databank temat powraca: DP-100 OTG

Coś już napisał Awatar copymaker
    Miasto
    Żory/Warszawa

Domyślnie databank temat powraca: DP-100 OTG

Witam!
    Przegooglowałem CB i nic nie znalazłem na temat tego databanku OTG.
    Znalazłem go tutaj: http://allegro.pl/item212980991_supe...fvat_gw12.html

Ktoś tego może używa lub/i zna więcej informacji na jego temat?

Z góry dzięki za wszelkie info.
    30D + grip, ef-s 18-55, ef 24-105 L f/4 IS USM, ef 70-200 L f/2,8 IS USM, ef 50 f/1,8, 430ex + stofen, 2x2GB, lowepro nowa 4aw, Fomei PRV-3 Sport, i-Tec X's-Drive 40GB (vosonic vp2160)

Pełne uzależnienie Awatar bebesky
    Miasto
    kielce

Domyślnie

jak dla mnie to:

"Funkcja PhotoBanku do zczytywania zawartości kart pamięci - po podłączeniu zewnętrznego czytnika kart USB (do nabycia oddzielnie)."

zdecydowało o jego nieprzydatności
    o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze

Miasto
    Gliwice

Domyślnie

Ostatnio kupiłem sobie obudowę do dysku 2.5" Welland ME-820U2 PME z funkcją OTG. Wrażenia z krótkiego jak dotąd posiadania:
    1. Obudowa wygląda dość "delikatnie" przed złożeniem, po zmontowaniu jest jak najbardziej OK.
    2. OTG: ssie bezpośrednio z poru USB w body - sprawdzone 400D i SonyCyber-CośTam - bez problemu
    3. Nie ma wyświetlacza, ale pozwala na podłączenie do TV, zdjęcia można powiększać
    4. Wyświetla DivXy z napisami oraz mp3 - pierwszy raz nie będę zabierał laptopa na wakacje!!!
    5. Umożliwia operacje na plikach/ katalogach (delete :P )
    6. Kupa kabli + zasilacz + pilot = trochę waży i mierzy (ale gdzie tam do notebooka )
    7. widziałem też inną obudowę z wyjściem na LCD/CRT oraz TV - może do zdjęć byłaby lepsza. Ta miała również przyciski Play, Pause, |<<, >>| itd. ale nie miała możliwości podgrywania firmware'u i nie odtwarzała PL tekstów do DivXów

Jak dla mnie - bardzo OK
    cena ok 230PLN

Jeden problemik - jedna z trzech kupionych obudówek (do firmy) była uszkodzona. Nie odtwarzała DivXów, niektóre zdjęcia pokazywane były z przekłamaniami, podczas odtwarzania mp3 generowane były wkurzające popikiwania! Sprzedawca (allegro) najpierw chciał sprzęt naprawiać, ale po krótkim wyjaśnieniu, że jest ona potrzebna "od zaraz", bez problemu przyjął uszkodzoną i wysłał nową! Wszystkie problemy jak ręką odjął!

Coś już napisał Awatar copymaker
    Miasto
    Żory/Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bebesky Zobacz posta
    jak dla mnie to:

"Funkcja PhotoBanku do zczytywania zawartości kart pamięci - po podłączeniu zewnętrznego czytnika kart USB (do nabycia oddzielnie)."

zdecydowało o jego nieprzydatności
    A właśnie mnie to nie przeraża....
    Wolę podłączać czytnik kart do data banku, ale mieć większą pewność co do poprawności działania urządzenia niż w przypadku np. digimate'a.
    Dlatego szukam wszelkich informacji nt. stabilności działania tego databnku
    30D + grip, ef-s 18-55, ef 24-105 L f/4 IS USM, ef 70-200 L f/2,8 IS USM, ef 50 f/1,8, 430ex + stofen, 2x2GB, lowepro nowa 4aw, Fomei PRV-3 Sport, i-Tec X's-Drive 40GB (vosonic vp2160)

Bywalec
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie OTG 40GB na USB 2.0 z dyskiem SAMSUNG

ja mam podobne pytania co copymaker ale odnośnie takiego OTG:
    http://www.allegro.pl/show_item.php?...2+wys%C5%82any.

czy ktoś ma taki sprzęt? interesuje mnie przede wszystkim czy lustrzanka będzie z tym współpracowała, nie chcę się grzebać w kupno dodatkowego czytnika. databank chcę wykorzystywać też do przenoszenia większych danych graficznych i plików multimedialnych z kompa na kompa. pozdro

Uprawnienia umieszczania postów