To może zorganizujemy zlot Canon-Board? Zgłosimy się oficjalnie do organizatorów i jakieś lepsze wejściówki dostaniemy![]()
Coś w tym jest.
[ Dodano: 18-03-05, 13:09 ]
muflon, przyjeżdzaj!
To może zorganizujemy zlot Canon-Board? Zgłosimy się oficjalnie do organizatorów i jakieś lepsze wejściówki dostaniemy![]()
Coś w tym jest.
[ Dodano: 18-03-05, 13:09 ]
muflon, przyjeżdzaj!
Ja się w ten weekend wybieram na lotnisko do Zurichu, dokładnie w tym celuZamieszczone przez Tomasz Golinski
(cały dzień pod płotem).
[ Dodano: 18-03-2005, 13:20 ]
Nieee da raaadyZamieszczone przez Tomasz Golinski
Dla mnie bliżej/taniej (nie tylko finansowo, ale też "organizacyjnie") jest jechać do takiego Payerne, Axalp, czy chociażby na salon Bourget w Paryżu, niż na airshow do Polski
![]()
Nawet jeśli będę (wątpliwe), to pewnie jak zwykle - 2,3 dni, załatwianie "spraw" i z powrotem do domu. Mnie tu dobrzeZamieszczone przez Tomasz Golinski
![]()
Ja tak samo - na obie imprezy sie wybieram. Wiem rowniez ze w Świdniku czasem cos bywaZamieszczone przez p13ka
.
P13ka - moge liczyc na podwozke? Bo ja niesamochodowy.
W Świdniku to raczej mało bywa, raz do roku może ale raczej mało samolotów. Na co dzien to już wogóle nie ma nic ciekawego do sfotografowania. W ubiegłym roku było troche samolotów i śmigłowców, ale nie za wiele :wink:
nie pękaj ja bede miał takie samo slicznie swiecace body jak TyZamieszczone przez Tomasz Golinski
i do tego ef 100-300/f4,5-5,6. Poki co mamy więc 2x300D vs. 2x20D. Oni beda mieli biale rurki a my srebrne body
![]()
Jakoś przeżyłem konfrontację z czymś takim:
http://labfiz.uwb.edu.pl/~tomaszg/fo...m_img_1004.jpg
http://labfiz.uwb.edu.pl/~tomaszg/fo...m_img_1115.jpg
to i przeżyję może L-ki Viteza![]()
Zresztą wole podrapane niż błyszcząceDo wakacji pewnie mój 300d zupełnie upodobni się stanem technicznym do armaty na ww. zdjęciach
![]()
[ Dodano: 18-03-05, 23:43 ]
Aha, zwracam uwagę na JAKOSC WYkONANIA![]()
Sam jeszcze nie wiem jak będę się przemieszczać. Być może to mnie będą podwozićZamieszczone przez Vitez
![]()